Vacature: Fulltime of parttime (leerling) hovenier

bestraten

Op zoek naar een leuke baan in de buitenlucht?

Als u geïnteresseerd bent in een carrière bij Garden Royaal, neem dan contact met ons op! Zowel parttime als fulltime.

Garden Royaal is een klein maar groeiend bedrijf, werkzaam in de randstad voor particulieren en bedrijven. Wij zijn opgericht in 2010 en door onze inzet en liefde voor het hoveniers vak zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor alle werkzaamheden in en rond Den Haag en omgeving. Wij hebben niet alleen uitgebreide kennis van flora en fauna, maar verzorgen bijvoorbeeld ook op vakkundige wijze tuinaanleg, tuinonderhoud, kunstgras, verlichting, bestrating, vijveraanleg, erfafscheiding en rooien van bomen en heesters.

Garden Royaal is opzoek naar versterking, wij zoeken vakkundig en betrouwbaar personeel zowel vakbekwaam als leerling hoveniers. Wij bieden een salaris conform cao.

Ben jij degene die wij zoeken en heb je geen 9:00-17:00 mentaliteit? Vul dan het onderstaande formulier in en upload je CV.