Hovenier Wassenaar

tuin-project

Hovenier in Wassenaar voor tuinonderhoud en tuinaanleg

U bent op zoek naar een bewezen kundige hovenier in Wassenaar om voor u een prachtige nieuwe tuin te ontwerpen en aan te leggen. U bent van harte welkom om contact op te nemen met Garden Royaal. Al vele jaren zijn wij een veelgevraagde hovenier in Wassenaar. Wij zorgen met plezier en passie voor uw droomtuin. Wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Dé hovenier voor luxe tuinen

Uw tuin is natuurlijk ontzettend belangrijk. Van een mooie tuin kunt u elke dag genieten: of u er nu naar kijkt, of heerlijk in ontspant. Wij zijn een gerenommeerde hovenier in Wassenaar als het aankomt op luxe tuinen. Dat heeft met een aantal zaken te maken. Zo verzorgen wij alles in eigen beheer, met behulp van ons eigen team aan ervaren specialisten, vormt maatwerk bij ons de standaard en kunnen wij zorgen voor zeer veel extra’s waar de meeste hoveniers moeten afhaken.

Onze meerwaarde: expertise en persoonlijke aandacht

Garden Royaal is bewust klein gebleven. Wij willen u de maximale kwaliteit bieden, op alle gebieden. Dat betekent niet alleen een subliem eindresultaat, maar ook perfecte service en maximale persoonlijke aandacht.

Ons eigen team verzorgt het ontwerp en de aanleg van uw tuin van A tot Z. Wij zijn de hovenier in Wassenaar die volledig ontzorgt en alles in eigen beheer voor u regelt. Dit betekent onder andere dat u kunt rekenen op zeer prettige communicatie met een vast aanspreekpunt.

Wij zijn meer dan een hovenier in Wassenaar die ontwerpt en aanlegt. Wij kunnen u namelijk zeer veel extra’s bieden. Wanneer u speciale wensen heeft, kunnen wij deze vrijwel altijd voor u verzorgen. Denk aan het plaatsen van prachtige sfeerverlichting, een tuinhuis, patio, terras of buitenverblijf, maar zelfs het realiseren van een vijver of zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Bespreek uw wensen met ons

Bent u benieuwd naar wat wij als hovenier in Wassenaar voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en maken een afspraak om uw ideeën uit te werken. Op basis hiervan zorgen wij voor een offerte op maat.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden