Garden Royaal: Uw hovenier in Voorschoten

tuin-project

Garden Royaal: uw tuinman in Voorschoten

Bent u op zoek naar een goede hovenier in Voorschoten? Een goede hovenier doet meer dan alleen een tuin aanleggen. Garden Royaal ontwerpt de tuin van uw dromen en legt deze aan. Wij zijn een veel gevraagde hovenier in Voorschoten. Ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen en bespreek uw wensen en eisen met ons.

De hovenier in Voorschoten voor ontwerp en aanleg van een prachtige tuin

Bij een mooie woning hoort een mooie tuin. U kijkt hier elke dag op uit en als het even mogelijk is, wilt u natuurlijk ook in uw tuin kunnen genieten. Als ervaren en gewaardeerde hovenier in Voorschoten zorgen wij hiervoor. Wij creëren namelijk precies de tuin waar u altijd al van droomde.

Een specialist in bijzondere tuinen word je niet zomaar. Dit hebben wij mede te danken aan onze veelzijdige dienstverlening en diverse specialismen. Wij kunnen u namelijk van dienst zijn op gebieden waar veel hoveniers afhaken. Zo kunnen wij ook zorgen voor een prachtig buitenverblijf of zwembad.

Expertise en persoonlijke aandacht

Garden Royaal kenmerkt zich door een kleinschalige organisatie. Wij werken met een hecht team van eigen specialisten. Hiermee verzekeren wij u altijd van persoonlijke aandacht en een optimale samenwerking. Wij zijn deskundig en betrokken. Bovendien voeren wij alle werkzaamheden in eigen beheer uit en zijn daarbij dus niet afhankelijk van derden.

Een nieuwe tuin realiseren, is vaak een grote stap en vergt een investering. Daarom willen wij meer zijn dan “gewoon” uw hovenier in Voorschoten. Wij werken intensief met u samen, luisteren naar al uw wensen en eisen en komen met eigen input om uw ideeën verder te versterken. Heeft u nog geen idee van wat u precies wilt? Dat is geen enkel probleem. Wij inspireren u graag met voorbeelden van eerder door ons ontworpen en aangelegde tuinen. Samen komen wij tot de perfecte oplossing.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij als hovenier in Voorschoten voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en maken een afspraak om uw ideeën te bespreken. Op basis hiervan zorgen wij voor een offerte op maat.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden