Hovenier Den Haag

Zoekt u een goed hoveniersbedrijf in Den Haag? Een hovenier die meer doet dan alleen een tuin aanleggen, maar die echt zorgt voor de tuin waar u al lange tijd van droomt? Neem dan contact op met Garden Royaal. Garden Royaal is de hovenier voor Den Haag en omstreken met een specialisatie in bijzondere tuinen. Tuinman Sebastiaan verzorgt onder andere tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en snoeien. Allemaal met het doel om u dag in dag uit van uw tuin te laten genieten!

Een hovenier met oog voor persoonlijke aandacht

Garden Royaal is een klein bedrijf met grote expertise. Met ons eigen team bieden wij u maximale service en persoonlijke aandacht. Wij vinden het fijn om intensief met u samen te werken en zijn echt betrokken. Alle werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit: van het ontwerp tot het verzorgen van de benodigde materialen en de aanleg. Daarbij profiteert u niet alleen van een tuinman met kennis en kunde, maar ook van een vast aanspreekpunt.

Wij willen meer zijn dan “slechts” een hovenier; wij zien onszelf als partner voor uw droomtuin. Samen zorgen wij ervoor dat er een tuin komt die tot in de kleinste details aan uw wensen voldoet. Dit betekent dat wij niet alleen luisteren naar wat u wilt, maar ook op basis van onze eigen kennis en ervaring zorgen voor waardevolle input.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij als hovenier in Den Haag voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en maken een afspraak om uw ideeën te bespreken. Op basis hiervan zorgen wij voor een offerte op maat.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

bedrijfsbus

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Garden Royaal is aangesloten bij de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners en wij zijn een 5-sterren specialist. Daarnaast leiden wij leerling hoveniers op. Daarvoor zijn we een Erkend Leerbedrijf. Wij werken in de omgeving Den Haag en omgeving (ook in Scheveningen, Kijkduin en Nootdorp)

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden