Gazononderhoud Leidschendam

modernetuin

Een prachtig groen, fris ogend en egaal gazon: dat wil iedere tuineigenaar. Het klinkt eenvoudig, maar zo eenvoudig is het in de praktijk niet. Zelfs wanneer u met regelmaat uw gazon onderhoudt, zult u merken dat het niet eenvoudig is om dit in optimale conditie te houden. Voor veel mensen is het dan ook te veel moeite om het gazon goed bij te houden: de moeite loont simpelweg onvoldoende. En dus blijft u wellicht zitten met een gazon dat zo veel meer zou kunnen zijn. Maar hoe? Het antwoord is eenvoudig; laat Garden Royaal uw gazononderhoud in Leidschendam voor u uitvoeren.

Tuinonderhoud in Leidschendam op maat tegen een scherpe prijs

Veel mensen denken dat het een stap te ver is om hun gazon te laten onderhouden door een professionele partij. Ze zijn bang dat dit te duur wordt. Wij kunnen u geruststellen: wij werken tegen scherpe tarieven en kunnen bovendien afspraken op maat met u maken. Dit betekent dat u bepaalt hoe vaak wij langskomen en welke werkzaamheden wij verrichten. En ook niet onbelangrijk: wij leveren uiteraard topkwaliteit. Niet voor niets schakelen veel particulieren, instanties en bedrijven ons al jarenlang in voor gazononderhoud in Leidschendam.

Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaren en hebben professionele middelen om het onderhoud mee te plegen. Ons uw gazononderhoud in Leidschendam laten uitvoeren is meer dan geld uitgeven om uw tuin mooi te houden: u verlengt de levensduur. Goed onderhoud van uw gazon betekent dat u op de lange termijn minder werkzaamheden hoeft te laten verrichten, er minder herstel plaats zal hoeven te vinden en u veel minder vaak uw gazon opnieuw moet laten aanleggen. Het is een duurzame investering in een lange toekomst met een prachtig, gezond gazon.

Passie voor uw gazon en tuin: hovenier Garden Royaal is er voor u!

Garden Royaal doet indien gewenst meer dan het onderhoud van uw gazon. Als A tot Z tuinexpert kunnen wij u ook van dienst zijn met ontwerp en advies, alsmede met de aanleg van uw tuin of nieuwe onderdelen hiervan. Adviseren doen wij overigens altijd, als u hier behoefte aan heeft. Wanneer wij aan uw gazon werken, kunt u ons alles vragen over uw tuin.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten van ons gazononderhoud bedragen? Neem contact met ons op via email of telefoon en wij helpen u graag verder.

Neem ook een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden