Hovenier Nootdorp

Maak ook gebruik van een hovenier voor u in Nootdorp die uw wensen naar de werkelijkheid weet te vertalen! Als u op zoek bent naar een totaalpakket van diensten voor uw tuin dan zit u bij ons goed. Bij Garden Royaal staan tuinman Sebastiaan en zijn team voor u klaar. Wij bieden u alles wat een hovenier u in Nootdorp maar kan bieden. Van tuinaanleg tot het onderhoud daarvan. Met een creatieve aanpak realiseren wij uw droomtuin.

Wij beschikken over de kennis en de ervaring om ieder element van uw tuin aan te pakken. Of het nu gaat om het rooien van een boom of de aanleg van bestrating; u kunt ervoor bij ons terecht. Niet alleen beschikken wij over de vaardigheden, ook het gebruik van de juiste materialen behoren tot onze dienstverlening.

Garden Royaal: de hovenier in Nootdorp voor  al uw tuinwerkzaamheden

Als het gaat om uw tuin dan bieden wij een totaalpakket. Dat begint natuurlijk met een tuinaanleg. Als uw hovenier in Nootdorp bieden wij u in alle opzichten meerwaarde als het gaat om tuinaanleg. Het spreekt voor zich dat uw wensen daarbij centraal staan, net als bij onze overige diensten. Om u werkelijk tuinaanleg te bieden met meerwaarde, zorgen wij voor een professioneel ontwerp.  Natuurlijk wordt u nauw betrokken bij ieder onderdeel van uw tuinaanleg. Dit betekent dat we pas aan de slag gaan als u akkoord bent met het ontwerp.

We kunnen natuurlijk meer voor u betekenen dan alleen tuinaanleg. Hoe mooi uw tuin ook is, deze moet wel onderhouden worden! Ook in dat opzicht zijn wij uw aangewezen partner. Van het rooien van bomen tot het vernieuwen van uw bestrating of bijvoorbeeld gazononderhoud. Wij zorgen ervoor dat u het hele jaar door geniet van een prachtige tuin. Ook voor raad en advies zijn wij de hovenier voor u in Nootdorp.

Wij maken het waar

Van het ontwerp, aanleg en het onderhoud tot advies op maat. Wij zijn de hovenier voor u in Nootdorp. Garden Royaal bestaat sinds 2010. Maar onze ervaring gaat terug tot 1994, toen is Sebastiaan de Lange begonnen als tuinman. Werk dat voortvloeit vanuit een passie voor unieke tuinen. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin een weerspiegeling is van wie u bent. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Wilt u ontdekken wat uw mogelijkheden zijn? Neem contact op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden