Tuinonderhoud

Zit u ook zo graag in uw tuin? Genietend van de zon en een drankje? Maar.... de tuin is niet zoals u gewend bent, de bomen moeten gesnoeid worden, er liggen overal bladeren, de bloemen moeten gezaaid worden en het gras gemaaid? Maar heeft u niet echt groene vingers?

Zit u ook zo graag in uw tuin? Genietend van de zon en een drankje? Maar… de tuin is niet zoals u gewend bent, de bomen moeten gesnoeid worden, er liggen overal bladeren, de bloemen moeten gezaaid worden en het gras gemaaid? En heeft u niet echt groene vingers? Garden Royaal schiet u graag te hulp!

Tuinman Sebastiaan en zijn team van Garden Royaal zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw tuin. Maaien, snoeien, onkruid verwijderen, bemesten, terrasonderhoud, uw tuin komt er prachtig uit te zien zonder al teveel inspanning van uw kant.

We gaan met u mee de tuin in en geven direct uitleg en advies. Wat moet er gesnoeid worden, of wat mag nu nog niet gesnoeid worden? Is de bestrating nog goed? Moet de heg geknipt?

Vakkennis en persoonlijke aandacht

In een geheel persoonlijk adviesplan bespreken we wat we aan de tuin kunnen verbeteren en geven we tips voor het optimaliseren van uw tuin. Hierna kunnen we u vrijblijvend een offerte toesturen. U doet familie, vrienden en buren versteld staan van uw prachtige, bloeiende tuin, het hele jaar door!.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verzorgen graag uw tuinonderhoud. Wij bieden verschillende werkzaamheden en diensten aan.

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.