Tuinaanleg

Garden Royaal beseft dat tuinaanleg erg persoonlijk is. Wij houden rekening met uw situatie en proberen een tuin te realiseren die zo goed mogelijk bij uw persoonlijke wensen aansluit.

Tuinaanleg

Tuinaanleg is erg persoonlijk. In een gesprek kijken we naar uw situatie. We willen zo goed mogelijk aan uw eisen en ideeën tegemoet komen. Een tuin is een stukje afspiegeling van de mensen die er wonen. Er is een groot aantal zaken waar we rekening mee moeten houden. Om een aantal te benoemen;

Zijn er (klein)kinderen waar rekening mee moet worden gehouden? Zijn er aanpassingen nodig door eventuele invaliditeit? Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin of juist één waarin u zich kunt uitleven? Ligging en kleur zijn belangrijk. Steen of hout kan een keuze zijn. Kiest u voor klassiek of modern?

Zeer veel aspecten om rekening mee te houden. Wij gaan samen met u in overleg om al deze vragen te doorlopen en om zo een tuin te realiseren die bij uw wensen aansluit.

Een tuin is een stukje afspiegeling van de mensen die er wonen.

tuin-project

Om trots op te zijn

Samen met u gaan we er rustig voor zitten om tot een mooie en gezonde tuin te komen. Ùw tuin wel te verstaan. Familie, vrienden, kennissen moeten u herkennen in uw tuin. Het persoonlijke stempel, daar staat Garden Royaal garant voor.

Het kan zijn dat u, of uw omgeving enige overlast van de werkzaamheden heeft, Uiteraard zullen we dit tot een minimum proberen te beperken. Wij stellen uw buren in kennis van de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden hebben wij zeer regelmatig contact met u. Na oplevering van de werkzaamheden kunt u blijven rekenen op ons advies en aandacht voor het onderhoud.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. Wij verzorgen tuinaanleg in Den Haag en brede omgeving (onder andere Voorburg, Voorschoten, Wassenaar

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.