Hovenier Kijkduin

Kies voor uw tuin in Kijkduin voor een hovenier die alles kan realiseren. Bij Garden Royaal verzorgen we niet alleen het onderhoud van uw tuin maar ook tuinontwerpen en tuinaanleg. Onze professionele aanpak maakt van uw droomtuin een realiteit. Met behulp van creatieve ideeën en het gebruik van veel verschillende technieken maken we uw tuin precies zoals u in gedachten hebt. Twijfelt u nog over de gewenste stijl voor uw tuin? Roep dan de hulp in van onze hovenier voor uw tuinaanleg in Kijkduin. Sebastiaan de Lange is de man achter Garden Royaal en al sinds 1994 werkzaam in deze branche. Zijn ervaring en expertise zet hij nu in bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Geheel op maat en naar uw wens.

Expertise en persoonlijke aandacht

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe woning met tuin in Kijkduin? Of is uw tuin wel toe aan een opfrisbeurt? Met de hulp van deze tuinman Sebastiaan als hovenier wordt uw tuin in Kijkduin weer als nieuw. Hij en zijn team nemen elk aspect van uw tuin professioneel onder handen. Van de bestrating tot de verlichting, de aanleg van een vijver en erfafscheidingen. Elke tuin wordt aan de hand van uw wensen omgetoverd tot een groene oase of juist een functionele aanvulling op uw woning. Leg uw idee voor een tuinaanleg voor aan ons team of roep onze hulp in bij het ontwerpen van de tuin. Onze hovenier heeft voor tuinen in Kijkduin creatieve oplossingen voor tuinen voor elke smaak. Zo kijken we samen met u naar een passende invulling zodat uw tuin een echt verlengstuk van uw woning wordt. Met gebruik van verschillende soorten groen, functionele vormen en diverse soorten bestrating wordt uw tuin de parel van uw woning. Tover het om tot een rustpunt of een plek om samen te komen met vrienden en familie.

Garden Royaal houdt rekening met alles. Voor een mooi resultaat dat een lange levensloop kent is een solide basis van groot belang. De tuinaanleg wordt van A tot Z professioneel uitgevoerd. Hierin wordt rekening gehouden met drainage, grondsoorten en de plantensoorten die bepalen hoe uw tuin oogt in elk seizoen.

Ook voor tuinonderhoud

Gaat u voor een functionele tuin, of telt het resultaat? Sommige plantensoorten vereisen meer onderhoud voor de sfeer die ze toevoegen aan uw tuin. Over het algemeen vereist een groenrijke tuin meer onderhoud. In ruil daarvoor geniet u volop van de natuur dichtbij huis. En met een professionele hovenier voor uw tuin in Kijkduin kost het tuinonderhoud u nauwelijks extra tijd. Garden Royaal maakt een adviesplan op basis van uw tuin en geeft aan welk onderhoud ze periodiek kunnen plegen. Geniet elke maand van het jaar van een tuin in bloei met het professionele onderhoud van Garden Royaal.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

bedrijfsbus

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden