Verticale tuin

Een geheel nieuwe, innovatieve manier van tuinieren! De verticale tuin is geschikt om tegen een muur, schutting te plaatsen maar kan ook worden aangebracht als afscheiding tussen tuinen.

Een nieuwe manier van tuinieren: de verticale tuin

Een geheel nieuwe, innovatieve manier van tuinieren! De verticale tuin is geschikt om tegen een muur, schutting te plaatsen maar kan ook worden aangebracht als afscheiding tussen tuinen.

De verticale tuin kan worden gevuld met diverse soorten beplanting. Zo is het een leuk idee om uw eigen kruidenwand te maken, zodat u vervolgens die kruiden kunt gebruiken in de keuken om te koken. Ook kan er een zomerwand, bollenwand of najaarswand gemaakt worden met de verticale tuin. De verticale tuin wordt geleverd inclusief een beplantingsplan op maat.

De verticale tuin bevat zijn eigen beregeningssysteem zodat u wand altijd wordt voorzien van voldoende water. Het beregeningssysteem wordt aangestuurd door de bijpassende computer.

De verticale tuin is duurzaam en onderhoudsvriendelijk en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Ervaring zorgt dat we rekening houden met weersinvloeden en invloeden van buitenaf.

De verticale tuin heeft een omlijsting van hardhout of wordt koud tegen de muur of wand bevestigd. De verticale tuin is in verschillende maten te verkrijgen, ook maatwerk behoord tot de mogelijkheden. Naast de verticale tuin enkel is die ook dubbel te verkrijgen bijvoorbeeld als erfafscheiding tussen u en uw buren zodat u beide geniet van een verticale tuin.

verticale-tuin
De verticale tuin

Kantoren en bedrijven

Geef uw kantoor of bedrijfspand een goede en frisse uitstraling met een verticale wand! Denk bijvoorbeeld eens aan een verticale tuin met uw eigen logo erin verwerkt!

Door het speciale irrigatiesysteem is er zeer weinig onderhoud nodig. Uw bedrijf krijgt een ‘groene’ uitstraling en dat zorgt voor een duurzame herkenning!

De verticale tuin is ook verkrijgbaar voor in uw kantoor zo hebben we de vertiplant mobile die op elke gewenste plek in uw kantoor kunt plaatsen. Zowel te koop als te huur!

Wij zijn officieel partner van www.vertiplant.nl