Hovenier Delft

Op zoek naar een hovenier in Delft?

De hovenier die ook voor u in Delft alles weet te realiseren ontdekt u bij ons. Tuinman Sebastiaan de Lange en zijn team vormen samen Garden Royaal. Uw partner voor het ontwerp, de tuinaanleg en het onderhoud van uw tuin. Een professionele aanpak die u en uw wensen centraal stelt. Wij als hovenier voor u in Delft maken gebruik van een creatieve aanpak als het gaat om uw tuinaanleg. Welke werkzaamheden wij ook voor u mogen verzorgen, uw tevredenheid is altijd het doel. Wij verzorgen kleine, maar vooral ook grote tuinen van A tot Z.

Daarbij kan ieder element dat uw tuin opmaakt door ons worden opgepakt. Wij combineren onze ervaring en kennis met het gebruik van de juiste materialen. Van de planten en bloemen tot de bestrating en de verlichting. Als het gaat om uw tuin dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij als de hovenier voor u in Delft maken van uw droomtuin een werkelijkheid.

Als uw hovenier in Delft pakken we alles aan, van uw tuinaanleg tot het onderhoud

U kunt van ons een totaalpakket verwachten als het gaat om uw tuin. Wij als uw hovenier in Delft kunnen ook uw tuinaanleg in het geheel aanpakken. De realisatie van uw droomtuin kan pas beginnen als we weten wat uw wensen zijn. Daarom begint de tuinaanleg met een persoonlijk gesprek bij u thuis. Wij zorgen er als uw hovenier in Delft voor dat u betrokken wordt bij proces. Het ontwerp wordt pas aangelegd als u er tevreden mee bent.

Hoe mooi uw tuinaanleg ook gedaan is, iedere tuin moet onderhouden worden. Ook daarvoor kunt u bij ons als hovenier terecht in Delft. Van het vernieuwen van uw bestrating tot het rooien van uw bomen. Wij zorgen ervoor dat u het gehele jaar door blijft genieten van uw tuin. Ook als het gaat om advies en raad staan we voor u klaar. Zo kunt u zelf bepalen welk onderhoud u aan ons uitbesteed en wat u zelf aanpakt.

Wij maken uw droomtuin tot een werkelijkheid

Wij zijn niet zomaar een hovenier voor u in Delft. Persoonlijke aandacht staat hoog bij ons in het vaandel. Garden Royaal bestaat sinds 2010, maar onze ervaring gaat terug tot 1994. Toen is Sebastiaan de Lange begonnen als hovenier. Werkzaamheden die met een passie voor tuinen worden uitgevoerd. Uw tevredenheid is altijd het doel. Op de website kunt u foto’s bekijken van afgeronde projecten die u de nodige inspiratie geven.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden