Hovenier Voorburg

Garden Royaal: de hovenier in Voorburg met ervaring

 

Sebastiaan de Lange en zijn team zijn de ideale hovenier in Voorburg en omstreken. Met geruime ervaring in tuinaanleg, onderhoud en ontwerp is uw tuin in de beste handen bij Garden Royaal. Met een creatieve kijk op tuinaanleg wordt elk ontwerp gerealiseerd. Door het gehele oppervlak van de tuin in acht te nemen komen we tot een mooi resultaat. Garden Royaal verzorgt de plantensoorten voor uw tuin, maar ook de bestrating, verlichting en afscheiding. Ontwerp en realiseer uw tuin van begin tot eind met de vakmensen van Garden Royaal.

Tuinonderhoud en tuinaanleg door een hovenier in Voorburg

Ook als u opziet tegen het tuinonderhoud is Garden Royaal in te schakelen als hovenier in Voorburg en omstreken. We onderhouden elke tuin op maat. Daarom komen we eerst langs om uw tuin te bekijken. Samen bepalen we welke werkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren. Dit kan beperkt worden tot het bijhouden van het gazon, maar ook het gehele tuinonderhoud is bij ons in goede handen. Vraag onze hulp periodiek om uw tuin in elk jaargetijde in optimale conditie te houden. Zo helpt een hovenier u te genieten van uw tuin in Voorburg, ongeacht de tijd van het jaar. Ook in het najaar kan de tuin een sfeervolle verrijking zijn van uw woning. En met onze professionele aanpak is uw tuin op tijd weer klaar om in het voorjaar volop te bloeien.

tuin-project

Sebastiaan de Lange is al sinds 1994 werkzaam als Hovenier in Voorburg en omstreken. In die tijd heeft hij volop ervaring opgedaan in dit vak. Tegenwoordig wordt hij bijgestaan door een vakkundig team tijdens alle mogelijke tuinklussen. Voor ieder oppervlak hebben wij de kennis in huis om aan de slag te gaan. Met oog voor stijl en detail creëren we de mooiste, groenrijke tuinen of helpen we bij de tuinaanleg van een moderne en functionele tuin. Waarvoor wilt u onze hulp inroepen?

Achterstallig onderhoud?

Is er door omstandigheden sprake van achterstallig onderhoud in uw tuin? Dit kan een blok aan uw been zijn. Achterstallig onderhoud vergt veel tijd om in te halen en tot een mooi resultaat te komen. Met de professionele handen van onze hovenier in Voorburg is uw tuin snel weer op orde. Besteed deze klus uit aan vakmensen die snel en professioneel werk leveren. We kunnen voor u snoeiwerkzaamheden uitvoeren, onkruid verwijderen en uw tuin ontdoen van groene aanslag. Na onze onderhoudswerkzaamheden toont uw tuin weer als nieuw en is als een onbeschreven blad. De ideale situatie om te beginnen met de tuinaanleg van een nieuwe tuin, of om de vorige tuin weer te doen opfrissen. Wat uw plan ook is, Garden Royaal is de hovenier in Voorburg die u hierbij van dienst is. Informeer snel naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden