Recensies

Laat een recensie achter of lees eerdere recensies van onze klanten!

Laat een recensie achter zodat wij nóg beter kunnen worden

Wij waarderen het enorm als u de tijd neemt om ons te voorzien van feedback. Bedankt voor het kiezen voor Garden Royaal!

testimonial icon

Uitermate tevreden met Garden Royaal! Oprechte vakman, goede prijs / kwaliteit verhouding en eerlijk. Al met al een prettige samenwerking, zeker voor herhaling vatbaar en aanbevelingswaardig. Echter, hopen wij de komende 10 jaar wel even klaar te zijn met een grote tuin transformatie!

Familie Mierop
testimonial icon

Aanbevelenswaardig! Een goed samenwerkend team is tot een heel mooi kwalitatief resultaat gekomen, we zijn superblij dat we met Garden Royaal in zee zijn gegaan! Top.

Familie Voorhoeve
testimonial icon

De firma werkt al gedurende vele jaren aan en in onze tuin in Amsterdam. Met veel liefde en vakmanschap zijn in de loop der jaren allerlei werkzaamheden naar grote tevredenheid verricht. Van ontwerp tot aanplant, van onderhoud tot terras- en tegelwerk. Maar ja, dat zou waarschijnlijk elke goed opgeleide tuinman ook kunnen doen. Wat maakt hen dan zo bijzonder? Garden Royaal zijn betrouwbare, goudeerlijke mensen met het hart op de goede plaats en nooit te beroerd om welk extra klusje dan ook uit te voeren. Daarnaast staat er nooit een uurtje teveel of een onduidelijke post op de rekening. Geef ze een verse pot koffie met wat lekkers erbij en uw tuin, maar ook uzelf, heeft vrienden voor het leven!

Saskia Nihom-Nijstad
testimonial icon

e mensen van Garden Royaal leveren professioneel werk voor een zeer aanvaardbare prijs vergeleken met de concurrentie. Het gevraagde werk wordt tijdig uitgevoerd, de kwaliteit is uitstekend en de resultaten mogen er zijn. Conclusie: een absolute aanrader.

Philippe Heldens
testimonial icon

Toen wij onze tuin wilden renoveren kwamen wij in contact met Garden Royaal, het bedrijf van Sebastiaan de Lange. Op zijn advies werd tuinarchitect Sjoerd van den Berg ingeschakeld die na een inspraakronde met een inspirerend tuinontwerp kwam. Wij hadden een budget in onze gedachten en Sebastiaan kwam met een passend voorstel waarbij wij goede prijsafspraken konden maken. En toen werd er heel hard gewerkt door Sebastiaan en zijn medewerkers. Het resultaat mag er zijn! Wij zijn er heel blij mee. Wij vinden Garden Royaal een prima bedrijf waarmee je goede afspraken kunt maken voor een prachtige tuin. Iets extra doen is geen enkel probleem. En bij ons is alles netjes binnen budget gerealiseerd.

Hans Koning
testimonial icon

Sebastiaan heeft met zijn team binnen 2 dagen een kunstgras golfgreen aangelegd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Daarnaast is Sebastiaan erg service gericht en heeft hij ons geholpen met de keuze van o.a. tuinverlichting.

Rob Steenbrink