Tuinontwerp

Elk mens heeft zijn eigen wensen, leven en dromen. Garden Royaal is gespecialiseerd in tuinontwerp en kan u helpen uw droomtuin te realiseren.

Een tuinontwerp laten maken

Wij krijgen regelmatig de vraag om een ontwerp te maken voordat wij een tuinaanleg doen. Garden Royaal kan een tuinontwerp voor u maken met daarbij behorende beplantingsplannen, bestratingsplannen en ontwerptekeningen. Zo krijgt u meteen een visuele weergave over uw toekomstige tuin. 

Inbegrepen in onze service

Na het eerste gesprek maken wij een schetsontwerp wat we vervolgens met u bespreken. Aan de hand van uw opmerkingen wordt dit schetsontwerp vervolgens uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit definitieve ontwerp is pas klaar als u voor 100% tevreden bent. Nadien kunnen wij voor u een beplantingsplan opstellen en eventueel 3D-visualisaties en maattekeningen maken voor de uitvoering van de tuin. Wij verzorgen tuinontwerp in Den Haag en brede omgeving (onder andere Voorburg, Voorschoten, Wassenaar

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.