Tuinontwerp Voorburg

tuin-project

Garden Royaal verzorgt uw tuinontwerp in Voorburg

Zoekt u een kundige specialist voor uw tuinontwerp in Voorburg? Neem dan contact op met Garden Royaal. Sinds 2010 zijn wij een veelgevraagd hoveniersbedrijf in Voorburg en omgeving. Onze ervaring gaat terug naar het begin van de jaren 90. In de loop der jaren hebben wij talloze tuinen mogen ontwerpen voor zeer diverse klanten. Van prachtige daktuinen tot fraaie, moderne tuinen voor tussenwoningen, natuurtuinen bij villa’s, maar ook kantoortuinen. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen ook voor u de tuin ontwerpen waar u altijd al van gedroomd hebt.

Hoe wij uw tuinontwerp in Voorburg kunnen realiseren

Wanneer u ons kiest voor het verzorgen van uw tuinontwerp in Voorburg, luisteren wij uiteraard goed naar uw wensen en eisen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en een fijne samenwerking. Daarom kunnen wij niet alleen uw tuin voor u ontwerpen, maar ook samen met u. U vertelt ons hoe uw ideale tuin eruit ziet en wij tekenen deze voor u. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw specifieke tuin. Zorgen voor een goed ontwerp betekent niet alleen een prachtige tuin tekenen, maar ook rekening houden met de ligging van uw tuin, de functie, drainage en het kiezen van geschikte beplanting.

Bij uw tuinontwerp in Voorburg houden wij niet alleen rekening met wat u mooi vindt; wij zorgen er ook voor dat u het hele jaar door optimaal van uw tuin kunt genieten.

Wij maken het beste tuinontwerp voor u in Voorburg

Garden Royaal is een allround hoveniersbedrijf. Wij kunnen dus niet alleen zorgen voor uw tuinontwerp in Voorburg of omstreken, maar ook voor de aanleg van uw tuin en het eventuele onderhoud hiervan. Wij zijn dus uw allround partner. Wilt u na het laten ontwerpen van uw tuin deze laten aanleggen, dan hoeft u hier geen apart bedrijf voor in te schakelen. Wij zorgen van A tot Z van uw tuin en kunnen indien gewenst ervoor zorgen dat deze naast ontworpen ook aangelegd en perfect onderhouden wordt. Dat is een van de vele voordelen van werken met Garden Royaal: een vast aanspreekpunt en bekende gezichten.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u weten wat uw tuinontwerp in Voorburg kost? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij bespreken graag uw wensen en maken op basis daarvan een aantrekkelijk voorstel.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden