Garden Royaal – Uw hovenier in Scheveningen

Tuinman Sebastiaan transformeert uw tuin in Scheveningen tot een paradijs

Ontdek de hovenier voor u in Scheveningen. Als u wilt genieten van uw droomtuin of daarvan wilt blijven genieten dan ontkomt u niet aan de noodzaak voor een hoveniersbedrijf. De tuin is een van de belangrijkste ruimtes van onze woning of bijvoorbeeld een bedrijfspand. Het is een plek waar we in privacy tot rust kunnen komen en kunnen genieten van het buitenleven. Als het gaat om tuinen dan is er zeer veel mogelijk. De ene tuin is de andere niet, de mogelijkheden en verschillende mogelijkheden voor een tuinaanleg moeten allemaal passend worden aangepakt. Dan is de juiste aanpak door de juiste hovenier voor u in Scheveningen niet te ontberen. En het hoveniersbedrijf dat uw wensen kan waarmaken ontdekt u bij ons.

Welke wensen heeft u als het gaat om uw tuin? Welke diensten wilt u afnemen en welke mogelijkheden heeft uw tuin? Dat zijn de vragen waar wij een passend antwoord op weten te geven. Een totaalpakket als het gaat om uw tuin. Wij gaan net dat beetje verder om uw wensen tot een werkelijkheid te maken.

Garden Royaal, uw hovenier in Scheveningen

De werkzaamheden die kunnen voorkomen in en aan een tuin zijn divers. Bij ons ontdekt u vrijwel alles wat maar nodig is om uw droomtuin te realiseren. Onze dienstverlening kan het makkelijkste opgedeeld worden in 3 delen. Het ontwerp, de tuinaanleg en het onderhoud. Natuurlijk is dit wel erg kort door de bocht uitgelegd. Het spreekt voor zich, maar toch benadrukken wij dat wij u tijdens dit proces volledig service bieden. U wordt betrokken bij ieder aspect van de realisatie van uw tuin. Zo heeft u altijd ruimte voor uw eigen inbreng!

Het persoonlijke moet ook terug komen in de tuinaanleg. Daarom nemen we alle tijd om uw wensen duidelijk te krijgen. Een tuin door ons aangelegd is een tuin waar uw vrienden en familie u in herkennen.

Als uw hovenier in Scheveningen verzorgen naast de tuinaanleg wij uiteraard ook het onderhoud van uw tuin. Ook als het gaat om onderhoud vinden wij aandacht voor u belangrijk. Samen met u kijken we naar wat u wilt bereiken, wij zorgen voor de rest.

Maak een afspraak

Als de hovenier voor u in Scheveningen staan we voor uw tevredenheid. En we zijn bereid om net dat beetje extra te gaan om dat te bereiken. Garden Royaal bestaat sinds 2010, maar de ervaring waar we ons werk op baseren gaat terug tot 1994. Toen is Sebastiaan de Lange, eigenaar, begonnen als hovenier. Inmiddels zijn we ook werkzaam in Scheveningen en willen we graag voor u aan de slag.

Neem gerust contact op om uw mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

tuin-project

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden