Kunstgras

Kunstgras is sterk in opkomst. Tegenwoordig is de kwaliteit en duurzaamheid zo goed dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bijna niet van echt te onderscheiden en voordelig in onderhoud is kunstgras een bijzonder geschikt alternatief voor het reguliere grasgazon.

Kunstgras: niet van echt te onderscheiden

Kunstgras is sterk in opkomst. Tegenwoordig is de kwaliteit en duurzaamheid zo goed dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bijna niet van echt te onderscheiden en voordelig in onderhoud is het een bijzonder geschikt alternatief voor het reguliere grasgazon.

Met onze prima prijs- kwaliteitsverhouding is het de moeite waard een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de aanleg van een kunstgrasgazon.

Garden Royaal is officieel dealer voor Zuid Holland van Hofmans Tapijten, de grootste en voordeligste leverancier in Nederland van kunstgras. www.KunstgrasVoordelig.nl is onderdeel van deze organisatie en biedt de beste kwaliteit kunstgras.

Uitdagingen en oplossingen

Er zijn verschillende soorten kunstgras beschikbaar, elk met een bepaald doel en gebruik.

Voordelen:
Nadelen:

Soorten kunstgras voor elk doel

Siergazon

Uw gazon een perfecte uitstraling geven zonder onderhoud? Het siergras kenmerkt zich door zijn echte uitstraling en puntgave afwerking. Kunstgras uit deze categorie zorgt ervoor dat uw gazon er het hele jaar door top uitziet. Natuurlijk kan op een siergazon ook gespeeld worden.

Speelgazon

Uw wilt uw kinderen of kleinkinderen laten spelen en ravotten op uw kunstgras? Ons kunstgras kan tegen een stootje en heeft bovendien nog steeds die “grasechte uitstraling”.

Groene broeken of moddervlekken na het spelen op gras behoren ook tot de verleden tijd. Kunstgras geeft niet af en dat is wel zo prettig!

Allround kunstgras

Een perfect siergazon, maar heel af en toe moeten er ook op gespeeld kunnen worden? Allround kunstgras combineert beide: robuust, maar toch een sierlijke uitstraling. Ook geschikt voor balkon of dakterras. Het kan een stootje hebben, maar heeft nog steeds die volwaardige uitstraling van een siergazon.

Golfgreen

Speciaal ontwikkeld voor golfgreens en uiteraard ontbreken de bijbehorende holes niet. Het kunstgras gazon is over het algemeen wat korter in poolhoogte.

Trendy kleuren

Er zijn diverse trendy kleuren kunstgras, voor iedere ruimte en iedere situatie. U kunt op deze manier uw kunstgrasgazon extra accenten geven of uw interieur een unieke uitstraling.

Gekleurd kunstgras blijft jarenlang kleurecht. Dit betekent dat het kunstgras onder invloed van zonlicht (UV-straling) niet mat of dof wordt. In combinatie met het groene kunstgras kunnen vrolijke combinaties en motieven worden aangebracht waardoor iedere tuin uniek wordt en zijn eigen sfeer heeft.

Aanleg van kunstgras

Het team van Garden Royaal is gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten kunstgras in alle toepassingen. Zij nemen u al het werk uit handen. Van de juiste bewerking van de ondergrond tot en met het instrooien en opborstelen van het kunstgras.

Uw kunstgras gazon komt er perfect bij te liggen zonder dat u daar zelf werk aan heeft. Het genieten van uw eigen kunstgras gazon kan vrijwel direct beginnen!

Lees meer over de Garden Royaal Kunstgras legservice.

Onderhoud

U kunt uw kunstgras periodiek laten onderhouden. Het wordt indien nodig bijgewerkt en ingestrooid. U kunt zelf ook periodiek uw kunstgras controleren en daar waarnodig bijwerken. Om de vezels mooi rechtop te laten staan kunt u het goed borstelen en instrooien met zand of granulaat indien nodig of van toepassing op uw kunstgras. Vrijwel alle kunstgrassoorten die u kunt aanschaffen via Kunstgrasvoordelig.nl hoeven niet te worden voorzien van instrooizand. Ook dat onderhoud wordt u bespaard.

Extra mooie uitstraling

Door het kunstgras te voorzien van een extra moslaag, of wel kroesvezel, krijgt het kunstgrasgazon niet alleen een extra natuurlijke uitstraling, maar voorziet het de pool ook van extra stevigheid. Hierdoor kunt u door het kunstgras simpelweg even op te borstelen het gazon weer haar natuurlijk en gewenste uitstraling terug geven. Opborstelen is werk wat u sporadisch doet wanneer u dat zelf noodzakelijk acht.

Bijhouden

Het belangrijkste om uw kunstgras mooi te houden is het schoonhouden van uw kunstgras. U kunt er voor kiezen om bladeren en takken van uw kunstgras te verwijderen, maar dit hoeft niet. Mocht er een keer onkruid in uw kunstgras groeien, dan kunt u dit eenvoudig met een hark of verdelgingsmiddel verwijderen.

Verontreiniging door bijvoorbeeld uitwerpselen van dieren tasten het kunstgras niet aan, maar u kunt het natuurlijk wel verwijderen. Daarna even met water naspoelen en klaar is kees. U kunt natuurlijk ook wachten op een regenbuitje.

Borstelen

Wanneer u voor langere tijd op dezelfde plaats iets zwaars op het gazon heeft staan, kan het zijn dat de vezels zijn platgedrukt. Borstelen met een harde bezem en de kunstgrasvezels komen weer mooi rechtop te staan. Het borstelen doet u sporadisch, wanneer u vindt dat uw kunstgras dat qua uitstraling nodig heeft.

Kosten van kunstgras

Elke tuin is anders en elke wens is anders, vraag daarom geheel een vrijblijvende offerte aan! Wij komen graag bij u langs voor een informatief gesprek.

Vul op onze contact pagina uw gegevens in, geef aan dat het om kunstgras gaat en u krijgt op korte termijn bericht van ons terug!