Tuinaanleg Wassenaar

Tuinaanleg Wassenaar

Wilt u uw tuin ingrijpend veranderen om te zorgen voor een fraaie nieuwe uitstraling, of wilt u helemaal opnieuw een tuin laten ontwerpen en aanleggen? Voor al uw tuinaanleg in Wassenaar bent u bij Garden Royaal aan het juiste adres. Garden Royaal is een ervaren allround hoveniersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij kunnen voor iedereen de aanleg van een nieuwe tuin realiseren, ongeacht ruimte en budget. In de loop der tijd hebben wij tuinen aangelegd voor particulieren bij woningen, appartementen en villa’s, maar ook voor bedrijven. Ook uw tuin is bij ons in goede handen. Dankzij onze veelzijdigheid kunnen wij elk soort tuin voor u aanleggen, van klassiek tot modern en van groen en weelderig tot onderhoudsarm.

Wij kunnen alles voor u regelen van ontwerp tot onderhoud

Garden Royaal is een kleinschalig hoveniersbedrijf, maar toch is geen opdracht te groot voor ons. Wij houden van een persoonlijke aanpak en nemen dan ook graag de tijd om de aanleg van uw tuin in Wassenaar of omstreken met u te bespreken. Wat zijn uw wensen en eisen, wat wilt u vooral niet en wat is uw budget? Op basis hiervan gaan wij samen met u op zoek naar de ideale oplossing. Schroom niet om ons uw wensen en ideeën voor te leggen, of ons tuinen te laten zien waardoor u geïnspireerd bent. Wij kunnen vrijwel al uw wensen realiseren.

Meer weten over het aanleggen van een droom, tuin in Wassenaar

Wanneer u ons inschakelt voor uw tuinaanleg in Wassenaar, weet u zeker dat u profiteert van jarenlange ervaring en bijzonder uitgebreide kennis. Het aanleggen van een tuin, is meer dan alleen het aanbrengen van beplanting, gazons en paden. Hier komt uitgebreide kennis bij kijken. Een goede hovenier heeft verstand van de grond, houdt rekening met de functie en de ligging van de tuin en zorgt voor goede drainage. Als allround hoveniersbedrijf beschikken wij over al deze kennis. Wij combineren een prachtig design met vakkundige aanleg en maximaal gebruiksgemak en -genot voor u.

Wilt u een offerte op maat voor een tuin in Wassenaar?

Neem contact op en wij verzorgen met plezier een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor uw tuinaanleg in Den Haag. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en leggen ook voor u tegen goede prijzen een prachtige tuin aan. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs!

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden