Archieven: Service

Elk mens heeft zijn eigen wensen, leven en dromen. Garden Royaal is gespecialiseerd in tuinontwerp en kan u helpen uw droomtuin te realiseren.

Tuinontwerp

Een tuinontwerp laten maken Wij krijgen regelmatig de vraag om een ontwerp te maken voordat wij een tuinaanleg doen. Garden Royaal kan een tuinontwerp voor u maken met daarbij behorende beplantingsplannen, bestratingsplannen en ontwerptekeningen. Zo krijgt u meteen een visuele weergave over uw toekomstige tuin.  Inbegrepen in onze service Na het eerste gesprek maken wij […]
Lees Meer

Tuinaanleg

Tuinaanleg is erg persoonlijk. Het is een afspiegeling van de mensen die er wonen. In een gesprek kijken we naar uw situatie en proberen wij zo goed mogelijk aan uw eisen en ideeën tegemoet te komen.
Lees Meer

Tuinonderhoud

Zit u ook zo graag in uw tuin? Genietend van de zon en een drankje? Maar.... de tuin is niet zoals u gewend bent, de bomen moeten gesnoeid worden, er liggen overal bladeren, de bloemen moeten gezaaid worden en het gras gemaaid? Maar heeft u niet echt groene vingers? Garden Royaal helpt u graag!
Lees Meer

Gazononderhoud

Siergazon of speelgazon: een stukje gazon in de tuin is mooi! Maar… om het mooi en in een optimale conditie te houden is onderhoud nodig. Een gazon is erg bewerkelijk. Deskundig onderhoud is daarom van groot belang. Werkzaamheden Gazononderhoud is niet alleen maar maaien en steken en snijden van kantjes. Ook bemesten en onkruid verwijderen behoren tot de regelmatig terugkerende werkzaamheden.
Lees Meer

Snoeien

Ook voor het snoeien van bomen en heesters kunt u Garden Royaal inhuren. Wij hebben ruime ervaring in het verwijderen van bomen op een veilige manier. Dit gebeurt uitsluiten met hoogwaardig en speciaal gereedschap. Wij zorgen dat de boom of heester gesnoeid en afgevoerd wordt. De tuin wordt keurig opgeruimd opgeleverd.
Lees Meer