Tuin inrichten Voorburg

Voorbeeld van een moderne tuin

Tuin inrichten Voorburg

Bent u niet helemaal tevreden met uw tuin, of wilt u een nieuwe tuin realiseren maar weet u nog niet precies hoe? Schakel Garden Royaal in voor hulp. Wij kunnen uw tuin inrichten in Voorburg precies zoals u wilt. Wij zorgen voor de ideale inrichting en komen met oplossingen waar u zelf waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht.

Uw tuin inrichten in Voorburg doen wij graag

Uw tuin inrichten in Voorburg is iets dat wij al sinds 1994 doen. Vanaf 2010 onder de naam van Garden Royaal en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een veelgevraagde hovenier. Het inrichten van uw tuin is een vak apart. Natuurlijk kunt u dit zelf doen, maar voor het beste resultaat maakt u gebruik van de kennis, kunde en ervaring van een echte specialist.

Als ervaren hoveniersbedrijf weten wij namelijk precies wat erbij komt kijken om u optimaal te laten genieten van uw tuin. Allereerst betekent dit natuurlijk dat wij zullen zorgen voor een tuin die optisch aan al uw wensen en eisen voldoet. Maar alleen een mooie tuin, is nog niet per se ook de tuin waar u echt behoefte aan hebt. Lekker in het zonnetje genieten, een kopje koffiedrinken op uw terras, een wijntje na het eten of een lekkere barbecue: wij combineren een prachtige uitstraling met maximaal gebruiksgenot. Uw tuin inrichten in Voorburg is bij ons dus in goede handen.

Samen met u naar de perfecte oplossing

Waarschijnlijk hebt u al een idee van hoe uw nieuwe tuin eruit moet komen te zien. Wij bespreken dit idee graag met u. Op basis hiervan maken wij een ontwerp, waarbij wij u voorzien van advies. Wij zorgen ervoor dat wat u mooi vindt perfect wordt gecombineerd met het gewenste gebruik van uw tuin. Bomen, bloemen en planten, terrassen, paden, gazonnen: wanneer wij uw tuin inrichten in Voorburg houden wij met alle aspecten rekening. Hebt u eenmaal uw ideale tuin liggen, dan wilt u natuurlijk dat deze zo mooi mogelijk blijft. U kunt uw tuin zelf onderhouden, maar u kunt ons ook inschakelen voor het onderhoud.

Altijd een goede prijs

Of u nu kiest voor de inrichting (inclusief ontwerp en aanleg) van uw tuin, of ook behoefte hebt aan onderhoud: vraag ons om een offerte en u zult zien dat wij u altijd kunnen helpen tegen een zeer goede prijs. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs!

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden