Professionele hovenier Den Haag

Voorbeeld van een moderne tuin

Professionele hovenier Den Haag

Met de juiste hovenier voor u in Den Haag kunt u genieten van uw droomtuin. Voor een totaalpakket als het gaat om tuin met een garantie van meerwaarde zijn wij uw partner. Bij Garden Royaal staan Sebastiaan de Lange en zijn team voor u klaar. Wij zijn de hovenier voor u in Den Haag en kunnen alles als het gaat om uw tuin realiseren. Van de tuinaanleg tot het onderhoud daarvan. Op creatieve wijze realiseren wij een droomtuin naar uw wensen. Van A tot Z verzorgen wij uw tuin zoals u dat wenselijk vindt.

Niet alleen beschikken wij over de kennis en ervaring, ook maken wij gebruik van de juiste materialen. Het kan gaan om het leggen van kunstgras of de drainage. Welke taken we ook voor u aanpakken, we zorgen ervoor dat u tevreden zult zijn. Tuinen kunnen zeer verschillend zijn. Wij pakken echter iedere tuin aan. Een kleine tuin, maar in het bijzonder de grotere tuinen kunnen wij voor u aanpakken.

Ook als het gaat om een tuinaanleg zijn wij uw professionele hovenier in Den Haag

Wat zijn uw wensen die wij als hovenier voor u in Den Haag kunnen waarmaken? Als het bijvoorbeeld gaat om uw tuinaanleg dan zorgen wij ervoor dat u een tuin op maat kunt verwachten. Dat begint natuurlijk met het ontwerp. Om u te voorzien van een werkelijk professioneel ontwerp werken wij samen met tuin- en landschapsarchitectenbureau Greenberg Designing Outdoor Spaces. Van de eerste schets tot de uiteindelijke tuinaanleg betrekken wij u bij de werkzaamheden. Door nauw contact te onderhouden weet u precies wat er gaat gebeuren. Het spreekt voor zich, maar uiteraard gaan wij pas aan de slag als u akkoord bent met het ontwerp.

Hoe mooi uw tuin ook is, deze is altijd onderhevig aan onderhoud. En daarvoor kunt u ons als hovenier voor u in Den Haag ook aanspreken. Ook als het gaat om onze deze dienstverlening heeft u bij ons alle keuze hoe dit moet worden ingevuld. Van het rooien van uw bomen tot het wieden van onkruid, wij staan voor u klaar. Natuurlijk kunt u van ons ook het nodige verwachten als het gaat om advies en raad. Wij zijn meer dan alleen maar een hovenier voor u in Den Haag. Ons werk is pas af wanneer u tevreden bent.

Persoonlijke aandacht zodat we een antwoord kunnen geven op uw wensen

Dat uw tuin een belangrijke ruimte is begrijpen wij. Wij zorgen er dan ook voor dat wie u bent weerspiegeld wordt in de tuin zelf. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. We nemen dan ook alle tijd voor u.

Garden Royaal bestaat sinds 2010. Onze ervaring gaat echter terug tot 1994 toen Sebastiaan de Lange begonnen is als hovenier. Met een passie voor het vak staan we ook voor u klaar.

Neem contact op voor meer informatie. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs!

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden