Professioneel tuinonderhoud Voorschoten

Voorbeeld van een moderne tuin

Professioneel tuinonderhoud Voorschoten

Maakt u de juiste keuze als het gaat om uw tuinonderhoud in Voorschoten? Hoe mooi uw tuin ook is, deze blijft altijd onderhevig aan regelmatig onderhoud. We hebben het hier over werkzaamheden die echter een zeer diverse uitleg kunnen hebben. Tenslotte is geen tuin hetzelfde. Maar dit geldt ook voor de wensen die de bezitters kunnen hebben. Toch is er altijd een overeenkomstigheid. U wilt het hele jaar door genieten van uw tuin. Dan is de juiste vorm van professioneel tuinonderhoud voor u in Voorschoten onvermijdelijk. Uiteindelijk gaat het om uw wensen.

Garden Royaal voor al uw tuinonderhoud in Voorschoten

Welke vorm van onderhoud wilt u voor in de tuin? Ziet u kansen om uw tuin te verbeteren? Zoekt u een specialisme die aan uw wensen kan voldoen? Voor een antwoord op deze vragen bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien heeft u geen groene vingers. Het kan zijn dat u geen tijd heeft of dat u de kennis ontbeert. Wat de reden ook is wij staan altijd garant voor uw tevredenheid. Met onze dienstverlening blijft u het gehele jaar door genieten van een fantastische tuin.

Professioneel tuinonderhoud en nog veel meer voor u in Voorschoten

Wij als hovenier kunnen alles voor uw tuin waarmaken. Dan is het logisch dat wij uw aangewezen partner zijn voor uw tuinonderhoud in Voorschoten. Onze uitgebreide dienstverlening als hovenier geeft ons alle kennis, ervaring en de middelen om ook aan uw wensen te kunnen voldoen. Want dat is waar het omgaat. Tuinonderhoud voor u in Voorschoten kan zeer divers uitgelegd worden. Het kan gaan om het aanharken van bladeren tot een geheel nieuwe bestrating. Daarom begint deze dienst ook met een persoonlijk gesprek bij u in de tuin.

Uw wensen voor professioneel tuinonderhoud in Voorschoten staan centraal

Garden Royaal bestaat sinds 2010, maar de ervaring die wij toepassen gaat terug tot 1994. Toen is Sebastiaan de Lange, eigenaar, begonnen als hovenier. Met een passie voor het vak staan we ook voor u klaar. Wij willen ook uw wensen als het gaat om de tuin realiseren. Wat kunnen wij voor u betekenen als het gaat om uw tuinonderhoud voor u in Voorschoten?

Naast onderhoud kunt u bij ons terecht voor uw tuinontwerp en de aanleg daarvan. Hoe groot de klus ook is, wij staan voor u klaar. Welke dienst of diensten wij voor u aanpakken u kunt van ons altijd royale persoonlijke aandacht verwachten. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit, net dat beetje meer. U wilt gebruik maken van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen uw professionele tuinonderhoud in Voorschoten!

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden