Hoveniersbedrijf Den Haag

Hoveniersbedrijf Den Haag

Zoekt u een hoveniersbedrijf voor in Den Haag of omstreken dan bent u bij Garden Royaal aan het juiste adres. Sebastiaan de Lange en zijn team staan voor u klaar met uitgebreide ervaring en kennis. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud, het ontwerp van uw tuin en natuurlijk de tuinaanleg. Als hoveniersbedrijf voor u in Den Haag kunnen we op creatieve wijze iedere vorm van tuinaanleg voor u realiseren. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een kleine tuin. Maar het zijn ook de grote tuinen die wij voor u van A tot Z kunnen realiseren en verzorgen.

Ieder aspect van uw tuin kunnen wij voor u aanpakken. Van de beplanting tot de bestrating of de verlichting en de afscheiding. Door onze kennis en ervaring te combineren met de juiste materialen maken wij van uw droomtuin een werkelijkheid.

Het hoveniersbedrijf voor uw tuinaanleg in Den Haag

Wij bieden u een totaalpakket voor uw tuin. Het kan gaan om het onderhoud, maar ook de realisatie van een nieuwe tuin is wat wij voor u waarmaken. Als het gaat om uw tuinaanleg dan beginnen wij als uw hoveniersbedrijf in Den Haag met het ontwerp. Uw wensen staan natuurlijk altijd voorop. Daarom begint ieder project met een persoonlijk gesprek bij u thuis. Als hoveniersbedrijf voor u in Den Haag staan we garant voor uw tevredenheid. Daarom werken wij samen met tuin- en landschapsarchitectenbureau Greenberg Designing Outdoor Spaces. Het ontwerp voor uw tuinaanleg wordt vormgegeven naar uw smaak en natuurlijk de mogelijkheden. Tijdens dit proces kunt u van ons een volledige service verwachten. Het spreekt voor zich dat we nauw contact met u onderhouden. Zo heeft u te allen tijde ruimte voor uw eigen inbreng.

Wij bieden u als hoveniersbedrijf in Den Haag natuurlijk meer aan dan alleen de mogelijkheid voor een tuinaanleg. Ook kunt u bij ons terecht voor uw tuinonderhoud. Dit is in het bijzonder handig voor de grotere tuinen die veel aandacht vereisen. Ook als het gaat om het onderhoud staan u en uw wensen centraal in de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat u het gehele jaar door kunt genieten van een prachtige tuin.

Genieten van uw ideale tuin door ons hoveniersbedrijf in Den Haag

Welke dienst of diensten wij ook voor u aanpakken als uw hoveniersbedrijf in Den Haag, uw wensen staan centraal. Wij vinden het belangrijk dat u voldoende aandacht van ons kunt verwachten. Het gaat ten slotte om uw tuin die moet voldoen aan uw wensen. Garden Royaal bestaat sinds 2010. Sebastiaan de Lange is echter als sinds 1994 actief als hovenier. Dit betekent dat er sprake is van zeer uitgebreide ervaring en een hoop passie. Welke wensen heeft u als het gaat om uw tuin? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden