Grasmaaiservice Wassenaar

Voorbeeld van een moderne tuin

Grasmaaiservice Wassenaar

Beschikt u over een (riant) grasveld en zou u dit graag in uitstekende conditie willen zien, maar is het onderhouden hiervan te veel werk voor u? Maakt u zich geen zorgen: wij kunnen u van dienst zijn met onze grasmaaiservice in Wassenaar. Met onze service beschikt u het hele jaar door over een strak gemaaid, keurig ogend grasveld. Wij verrichten deze werkzaamheden tegen scherpe kosten en kunnen met u vaste afspraken maken.

Onze grasmaaiservice in Wassenaar houdt uw gras in topconditie

Grasmaaien is meer dan slechts het inkorten van uw gras. Een regelmatige maaibeurt houdt uw grasveld in een goede conditie. Echter: om dit zelf te doen heeft u – zeker wanneer u beschikt over een groot veld of meerdere velden – niet alleen tijd nodig (en de wil om hier tijd aan te spenderen), maar ook de juiste middelen. Wij nemen deze werkzaamheden met plezier van u over. U heeft nergens omkijken naar en profiteert het hele jaar door van een grasveld dat er zo goed mogelijk bij ligt.

Ziet u graag decoratieve patronen in uw gras? Dat is geen probleem: ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij zijn namelijk niet alleen actief met onze grasmaaiservice in Wassenaar, maar zijn een totaal tuinspecialist. Dit betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor ontwerp, advies, aanleg en onderhoud in de breedste zin van het woord. Wij bieden dus optimale zorg voor uw gras dankzij onze kennis, kunde en jarenlange ervaring.

Mocht u naast onze grasmaaiservice in Wassenaar ook gebruik willen maken van onze andere diensten, dan staan wij voor u klaar. Dit betreft bijvoorbeeld tuinontwerp, maar ook gazononderhoud of zelfs een compleet tuinonderhoud. Voor al onze diensten geldt dat wij afspraken op maat kunnen maken. U bepaalt wat u gedaan wilt hebben en met welke frequentie en wij zorgen ervoor dat dit gebeurt.

Wij maken graag kennis met u

Wij houden van een persoonlijke werkwijze. Wilt u gebruikmaken van onze grasmaaiservice in Wassenaar? Bel of mail ons dan voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw grasveld(en) te bekijken en u te adviseren. Wij maken graag ook een scherpe, vrijblijvend offerte voor u op basis van uw wensen en eisen.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden