Grasmaaiservice Den Haag

Voorbeeld van een moderne tuin

Grasmaaiservice Den Haag

Het gras van uw tuin: het kan uw trots of uw grootste bron van ergernis zijn. Een prachtig grasveld is een sieraad voor uw tuin, maar helaas valt de uitstraling van uw gras maar al te vaak tegen. De nummer een reden waarom dit vaak zo is, is omdat het gras niet vaak of goed genoeg wordt gemaaid. Wij begrijpen waardoor dit komt: grasmaaien is nu eenmaal een noodzakelijk kwaad. Het is waarschijnlijk niet iets dat u graag doet, maar het moet wel gebeuren. Heeft u een kleine tuin, dan is het vaak nog een overzichtelijke en niet al te tijdrovende klus, maar hoe zit dat wanneer u eigenaar bent van een groot perceel met een groot grasveld, bijvoorbeeld? In alle gevallen kunt u een beroep doen op onze grasmaaiservice in Den Haag. Wij bezorgen u een prachtige grasmat en houden dat zo.

Grasmaaien is meer dan alleen het kort houden van uw gras

In sommige gevallen is grasmaaien een recht-toe-recht-aan klus. Maar dan nog: het dient wel secuur te gebeuren en bij grote oppervlakken kan het bijzonder tijdrovend zijn. Zeker wanneer u zelf niet over professionele apparatuur beschikt. Wij beschikken hier wel over en onze grasmaaiservice in Den Haag is erop gericht om u volledig te ontzorgen, terwijl u wel kunt genieten van een fraaie grasmat.

Voor sommige mensen is een grasveld meer dan alleen een stuk groen. Gras kan namelijk zeer decoratief zijn, vooral wanneer het op professionele wijze wordt gemaaid. Wilt u bijvoorbeeld een fraai patroon in uw grasveld hebben, dan kunnen wij hiervoor zorgen.

Persoonlijke grasmaaiservice in Den Haag

Wij bieden u persoonlijke grasmaaiservice in Den Haag. Wij begrijpen dat u in de lente en ’s zomers behoefte heeft aan een hogere maaifrequentie en dat er in de winter minder, of misschien wel even helemaal niet gemaaid moet worden. Wij maaien hoe en wanneer u dit wilt. Wij kunnen met u afspraken op maat maken en hanteren daarbij scherpe tarieven.

De overige diensten van Garden Royaal

Zoekt u ook op andere gebieden hulp in uw tuin? U kunt ook bij ons terecht voor tuinontwerp, advies en aanleg van uw tuin. Ook voor compleet onderhoud van uw tuin kunt u een beroep doen op onze professionals. Bel of mail ons om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden