Gazononderhoud Wassenaar

Voorbeeld van een moderne tuin

Gazononderhoud Wassenaar

Beschikt u over een gazon dat u graag in optimale conditie wilt houden, maar heeft u hiervoor zelf de middelen, tijd (of motivatie) niet? Schakel Garden Royaal dan in voor uw gazononderhoud in Wassenaar. Een prachtig gazon ontstaat niet vanzelf. Zelfs wanneer u een nieuw gazon aan laat leggen, zult u merken dat zonder het juiste onderhoud de kwaliteit en uitstraling in rap tempo achteruitgaan. Het zou zonde zijn als dit ook bij uw gazon gebeurt. Uw gazon is ten slotte bepalend voor de uitstraling van uw kavel en als het goed is ook wel een beetje de trots van uw tuin. Met onze service zorgt u ervoor dat dit ook zo blijft.

Gazononderhoud in Wassenaar door een ervaren specialist

Garden Royaal is al jarenlang een vertrouwd gezicht wanneer het aankomt op gazononderhoud in Wassenaar en omgeving. Wij houden van een persoonlijke werkwijze en hebben een passie voor mooie tuinen. Wij beschikken over de mensen en de middelen om te zorgen voor perfect onderhoud van uw gazon zodat u hier het hele jaar lang zo veel mogelijk plezier van heeft.

Wanneer wij uw gazononderhoud in Wassenaar uitvoeren, kunt u rekenen op flexibiliteit. Wilt u ons op verzoek inschakelen of juist periodiek onderhoud plannen? Alles is mogelijk. Ons onderhoud bestaat natuurlijk uit het maaien van het gras, maar wij zorgen ook voor de juiste bewatering en indien nodig voeding en het bijzaaien of inzaaien van uw gazon.

Waar kunnen wij u nog meer mee van dienst zijn?

Naast alle gazononderhoud in Wassenaar kunnen wij u met nog meer werkzaamheden voor uw land, erf of tuin van dienst zijn. Als allround tuinspecialist kunt u ook op ons bouwen op het gebied van aanleg en advies. Bovendien onderhouden wij ook de rest van uw tuin graag. Wanneer wij voor u werken, kunt u ons sowieso altijd om advies vragen: wij delen onze expertise graag.

Heeft u behoefte aan meer ondersteuning in de tuin en wilt u bijvoorbeeld uw tuin uitbreiden of veranderen? Laat het ons weten, want wij kunnen uw all-in partner zijn voor uw tuin. Van ontwerp en aanleg tot het verzorgen van nieuwe beplanting en het in optimale conditie houden van alle delen van uw tuin. Wanneer u uw tuin aan ons toevertrouwt, zult u nimmer teleurgesteld worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden