Gazononderhoud Den Haag

Voorbeeld van een moderne tuin

Gazononderhoud Den Haag

Uw gazon is een van de belangrijkste aspecten van uw tuin. Het gazon is bepalend voor de uitstraling. U kunt nog zo’n prachtige tuin hebben vol met planten en bloemen, wanneer het gazon niet mooi of slecht verzorgd of onderhouden is, zal dit afbreuk doen aan de uitstraling van uw tuin. Met onze hulp zal dit niet gebeuren. U kunt bij ons namelijk terecht voor professioneel gazononderhoud in Den Haag.

Ons gazononderhoud in Den Haag ontzorgt u

Een klein stukje gras in uw tuin, is prima zelf te onderhouden. Maar wat nu wanneer u en zeer riant stuk grond heeft en hierop uw gazon in perfecte conditie wilt houden? Het onderhoud van een groot gazon is iets waar veel mensen zich op verkijken. En zelfs wanneer dit niet het geval is: is dit iets dat u zelf wilt doen? Voor sommige mensen is het antwoord: ja, maar voor veruit de meesten geldt dat zij dit het liefst zouden uitbesteden. Dat kan. Ons gazononderhoud in Den Haag ontzorgt u.

De meeste mensen realiseren zich niet dat wanneer zij langs een perfect strak en groen gazon lopen of rijden, er ontzettend veel werk in dit gazon zit. Een mooie grasmat ontstaat niet vanzelf. Er moet onderhoud gepleegd worden, dat verder gaat dan maaien alleen. Op de juiste manier en met de juiste frequentie maaien zorgt uiteraard voor de basis, maar bewatering, voeding en eventueel bijzaaien zijn voorbeelden van werkzaamheden die nodig kunnen zijn om uw gazon in topconditie te houden. Laat ons daarom uw gazononderhoud in Den Haag uitvoeren.

Uw betrouwbare partner met afspraken op maat

Al vele jarenlang zijn wij een betrouwbare partner voor gazononderhoud in Den Haag en omstreken. Wij beschikken over de mensen en de middelen om het onderhoud van uw gazon perfect uit te voeren. Maatwerk is bij ons standaard: wij kunnen met u afspraken maken en deze vastleggen zodat het onderhoud precies op de manier en met de frequentie wordt uitgevoerd zoals u dit wenst.

Als allround tuinspecialist kunnen wij u met alle werkzaamheden in uw tuin van dienst zijn. Naast gazononderhoud kunt u ook bij ons terecht voor aanleg en advies. Bovendien kunnen wij ook op regelmatige basis de rest van uw tuin onderhouden. Zowel particuliere als zakelijke klanten helpen wij graag. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kijken uit naar een kennismaking.

Neem ook een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden