Tuinonderhoud Kijkduin

Garden Royaal verzorgt sinds 2010 uw tuinonderhoud in Kijkduin 

Het hele jaar door geniet u volop van uw tuin dankzij het juiste tuinonderhoud in Kijkduin. Elke tuin is anders en er bestaan verschillende wensen. Dit betekent dat ook het onderhoud een zeer verschillende betekenis kan hebben! Garden Royaal bestaat al sinds 2010 en heeft veel ervaring met allerlei tuinen. Welke werkzaamheden ook nodig zijn om uw tuin optimaal te houden, ze moeten voldoen aan uw wensen. Vragen als: Welke vorm van onderhoud wilt u laten uitvoeren? Ziet u mogelijkheden die u graag uitgevoerd wilt zien? Zoekt u ook advies en kennis om alles uit uw tuin te halen? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer vindt u bij ons.

De specialist voor uw tuinonderhoud in Kijkduin

Als het aankomt op uw tuinonderhoud in Den Haag dan is logisch dat wij het adres voor u zijn. Als hovenier kunt u bij ons terecht voor alles als het gaat om uw tuin. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Ook bij tuinonderhoud geldt dat wij u bij de werkzaamheden willen betrekken. Dat betekent dat we in persoonlijke gesprekken samen kijken naar wat het beste is. Daarbij voorzien we u van advies. We doorlopen met u de verschillende werkzaamheden zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Hoe divers de verschillende wensen ook kunnen zijn als het gaat om tuinonderhoud in Kijkduin, wij kunnen alles realiseren. Van het aanharken van de bladeren tot het verzorgen van een goede drainage. Ook het rooien van bomen of het gazononderhoud behoort tot onze werkzaamheden. Is uw bestrating aan vernieuwing toe, ook dat kunnen we voor u aanpakken! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat we voor u kunnen verzorgen.

Het gaat om persoonlijke aandacht

Op onze website kunt u de nodige foto’s bekijken van projecten en tuinen waar wij aan hebben gewerkt. Daar kunt u gelijk bekijken welke diensten we aanbieden voor u. Los van de werkzaamheden die we voor u uitvoeren, persoonlijke aandacht kunt u altijd van ons verwachten. Wij gaan net iets verder om u tevreden te stellen!

Of het nu gaat om uw tuinonderhoud in Kijkduin of de complete aanleg van uw tuin, we staan voor u klaar. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs!

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden