Tuinadvies Voorschoten

Tuinadvies Voorschoten

Regelmatig tuinadvies is ook voor u in Voorschoten een belangrijk. Zo weet u precies wat u moet onderhouden. Het kan om uiteenlopende redenen zijn waarom u het onderhoud aan ons uitbesteedt. Of u nu geen groene vingers heeft, geen tijd of niet over de juiste kennis beschikt, wij bieden altijd kwaliteit. Samen met ons blijft u genieten van een fantastische tuin.

Maatwerk voor al uw tuinadvies in Voorschoten

Onze naam ‘Garden Royaal’ heeft betrekking op meer dan alleen de tuin. Ook als het gaat om persoonlijke aandacht geven wij u een royale behandeling. Het bedrijf is voortgekomen vanuit de ervaring en kennis van Sebastiaan de Lange die sinds 1994 als hovenier actief is. Het bedrijf bestaat sinds 2010 en we hebben sindsdien al zeer veel tevreden klanten mogen helpen. Ook als het gaat om tuinonderhoud voor u in Voorschoten staan uw wensen voorop.

Uw partner in tuinadvies of meer in Voorschoten

Dat wij de aangewezen partner zijn als het gaat om uw tuinadvies in Voorschoten is logisch. Als hovenier bieden wij u een uitgebreide dienstverlening aan als het gaat om uw tuin. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de aanleg en natuurlijk het onderhoud. Zoals gezegd kan deze dienst zeer divers worden uitgelegd.

Uw wensen staan altijd voorop. Als het gaat om uw tuinonderhoud in Voorschoten dan begint deze dienst met een persoonlijk gesprek. We gaan samen met u uw tuin in. U kunt dan direct uitleg en advies van ons verwachten. We vertellen u dan welke plant wel en niet gesnoeid mag worden. Gaat de bestrating nog mee en hoe zit het met de drainage. U bepaalt zelf wat u wel of niet aan ons overlaat. Met ons tuinadvies voor u in Voorschoten weet u zeker dat u van een optimale tuin blijft genieten.

Meer weten over ons tuinadvies in Voorschoten?

We kunnen u in alle opzichten bijstaan als het gaat om uw tuin. Van het snoeien en rooien tot het aanleggen van bestrating of kunstgras. Op de website kunt u meerdere foto’s bekijken die u een impressie geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs!

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden