Kosten tuin aanleggen Wassenaar

Kosten tuin aanleggen Wassenaar

Natuurlijk wilt u de kosten voor uw tuin aanleggen in Wassenaar weten. Of het nu een kleine of een grote tuin betreft: u wilt altijd kunnen rekenen op goede kosten. Maar wat zijn goede kosten precies? Goede kosten zijn eerlijke kosten die in verhouding staan tot de kwaliteit die geleverd wordt. Waar wij naar streven, is een sublieme prijs-/kwaliteitverhouding en een eindresultaat waar u elke dag weer gelukkig van wordt. Onze klanten investeren in hun tuin omdat deze belangrijk voor hen is. Bij ons is uw tuin in goede handen.

Waaruit bestaan de kosten voor uw tuin aanleggen in Wassenaar?

De kosten voor uw tuin aanleggen in Wassenaar bestaan uit een aantal onderdelen. Natuurlijk speelt het formaat van de tuin een belangrijke rol. Het ontwerpen en aanleggen van een zeer grote tuin brengt uiteraard in de basis meer kosten met zich mee dan het ontwerpen en aanleggen van een kleine tuin.

Uw wensen en eisen zijn ook van invloed. Waar moet uw tuin aan voldoen? Is het een tuin waarin alleen groen komt te staan, of wilt u misschien ook een nieuw terras aan laten leggen, of moet er een overkapping of buitenverblijf komen? Misschien wilt u wel een zwembad of een vijver? Dergelijke elementen zijn natuurlijk van invloed op de kosten.

Garden Royaal hanteert altijd eerlijke kosten. Wij bieden u topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dit kunnen wij garanderen omdat wij werken met een eigen team aan specialisten. Wij verzorgen alle facetten van het ontwerpen en aanleggen van uw tuin in eigen beheer. Ook de levering van de benodigde materialen. Zo zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij zorgen voor een exclusieve tuin tegen goede kosten. U doet een investering waar u nog zeer veel jaren van zult blijven genieten.

Wilt u de exacte kosten weten?

Wilt u de exacte kosten voor uw tuin aanleggen in Wassenaar weten? Neem dan contact met ons op. Bespreek uw wensen en eisen met ons en wij werken dit verder uit om voor u een vrijblijvende offerte op maat samen te stellen en uw nieuwe droomtuin uit te werken in een prachtig ontwerp.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

tuin-project

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden