Kosten tuin aanleggen Voorschoten

Kosten tuin aanleggen Voorschoten

Wanneer u een nieuwe tuin laat aanleggen, zijn er meerdere zaken waar u rekening mee houdt. Natuurlijk spelen de kosten van een tuin aanleggen in Voorschoten een rol, maar u kijkt uiteraard ook naar de kwaliteit. Garden Royaal is een specialist in het aanleggen van bijzondere tuinen. Wanneer u een andere tuin dan doorsnee wilt, kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Wat op het gebied van kosten van uw tuin aanleggen in Voorschoten voor u met name van belang is, is of u waar krijgt voor u geld. U bent bereid om te investeren en wilt daarvoor topkwaliteit terugkrijgen. Dat garanderen wij u. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij brengen graag de kosten voor u in kaart

Wilt u weten op welke kosten u kunt rekenen voor het aanleggen van uw tuin in Voorschoten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom om kennis te maken en uw ideeën aan ons voor te leggen. Op basis daarvan kunnen wij zorgen voor een goede kostenindicatie en indien gewenst uiteraard een ontwerp en offerte op maat.

Bespreek uw wensen met ons

Waar droomt u van? Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij vertellen u graag wat mogelijk is en maken aan de hand van uw wensen en eisen een op maat gemaakte offerte en een prachtig ontwerp. Wij worden zeer vaak ingeschakeld voor het aanleggen van luxe tuinen in Voorschoten. Dat is natuurlijk niet voor niets: ervaar ook wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kijken er naar uit om een prachtige tuin voor u te mogen realiseren.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

tuin-project

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden