Kosten tuin aanleggen Den Haag

Wat kost een tuin aanleggen in Den Haag?

Wanneer u een nieuwe tuin aan laat leggen, zijn er natuurlijk diverse zaken waar u op let. De kosten van een tuin aanleggen in Den Haag spelen natuurlijk mee, maar het gaat bovenal om ervaring en expertise. Garden Royaal is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van bijzondere tuinen.

Wat bij de kosten voor uw tuin aanleggen in Den Haag vooral belangrijk is, is of u waar voor uw geld krijgt. U bent absoluut bereid om te investeren in uw tuin, maar verwacht daar logischerwijs wel behoorlijk wat voor terug. Is het de investering waard? Dat is de belangrijkste vraag voor u. Bij Garden Royaal hoeft u hier niet aan te twijfelen.

Wat de kosten voor uw tuin aanleggen in Den Haag bepaalt

Wat de kosten voor uw tuin aanleggen in Den Haag bedragen, is op voorhand lastig te zeggen. Daarvoor moeten wij namelijk weten waar u naar op zoek bent. Om wat voor tuin gaat het en wat zou u willen hebben in uw nieuwe tuin? Het spreekt voor zich dat aan een riante tuin met zwembad, terras en overkapping meer kosten zijn verbonden dan aan een iets kleinere tuin met louter een gazon en bestrating.

Uw wensen en eisen zijn dus leidend bij de kosten voor het aanleggen van uw tuin. Waar u ook voor kiest, bij ons kunt u altijd rekenen op eerlijke kosten voor kwalitatief zeer hoogwaardig werk. Omdat wij werken met een eigen team aan specialisten, kunnen wij de kosten in de hand houden. Wij zijn niet afhankelijk van derden en werken bovendien met vaste partners en leveranciers.

Wij brengen graag de kosten voor u in kaart

Wilt u weten op welke kosten u kunt rekenen voor het aanleggen van uw tuin in Den Haag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom om kennis te maken en uw ideeën aan ons voor te leggen. Op basis daarvan kunnen wij zorgen voor een goede kostenindicatie en indien gewenst uiteraard een ontwerp en offerte op maat.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

tuin-project

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden