Kantoortuin Den Haag

Kantoortuin Den Haag

Wilt u een prachtige kantoortuin in Den Haag realiseren, dan bent u hiervoor bij Garden Royaal aan het juiste adres. Ons bedrijf is sinds 2010 actief, maar onze ervaring gaat al terug naar 1994. Wij kunnen voor elk bedrijf in Den Haag de ideale kantoortuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Dit alles uiteraard geheel volgens uw wensen en eisen. Of u nu beschikt over een royaal stuk grond, een klein perceel, binnentuin of dakterras: wij komen altijd met de ideale oplossing.

Als ervaren hovenier heeft Garden Royaal expertise op alle gebieden. Wij hebben niet alleen verstand van ontwerp en aanleg, maar weten ook als geen ander welke planten en bloemen wij moeten gebruiken en hoe wij de beschikbare grond en ruimte moeten gebruiken voor het best mogelijke resultaat.

Een kantoortuin in Den Haag precies zoals uw wilt

Het laten aanleggen van een kantoortuin is een goede beslissing. Niet alleen zorgt u hiermee voor een nog mooiere uitstraling van uw bedrijf; u creëert ook direct een fijne buitenplek waar medewerkers met lekker weer willen vertoeven. Even een kopje koffie drinken en een korte wandeling maken, lunchen in de zon, of een meeting terwijl u lekker buiten zit, in plaats van in de vergaderruimte. Wij ontwerpen uw kantoortuin in Den Haag precies zoals u wilt.

Voor ontwerp, aanleg en onderhoud

Garden Royaal is een allround hoveniersbedrijf. Dit betekent dat wij u van dienst kunnen zijn met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw kantoortuin in Den Haag. Wij ontzorgen u volledig en u hebt altijd een vast aanspreekpunt waarmee u prettig communiceert.

Samen met u gaan wij op zoek naar het ideale ontwerp. Vertel ons wat uw wensen en eisen zijn en aan de hand hiervan zorgen wij voor een prachtige tekening van uw tuin. Deze nemen wij uiteraard samen door en pas wanneer u 100% tevreden bent, beginnen wij met de aanleg. Wanneer uit kantoortuin is aangelegd, kunnen wij u uiteraard nog van dienst zijn met onderhoud.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en verzorgen een gratis en vrijblijvende offerte voor u. U zult ervaren dat wij voor u een prachtige kantoortuin in Den Haag kunnen realiseren tegen een uitstekende prijs.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden