Hoveniersbedrijf Voorschoten

Voorbeeld van een moderne tuin

Hoveniersbedrijf Voorschoten

Sebastiaan de Lange en zijn team zijn het ideale hoveniersbedrijf in Voorschoten en omstreken. Met geruime ervaring in tuinaanleg, onderhoud en ontwerp is uw tuin in de beste handen bij Garden Royaal. Met een creatieve kijk op tuinaanleg wordt elk ontwerp gerealiseerd. Door het gehele oppervlak van de tuin in acht te nemen komen we tot een mooi resultaat. Garden Royaal verzorgt de plantensoorten voor uw tuin, maar ook de bestrating, verlichting en afscheiding. Ontwerp en realiseer uw tuin van begin tot eind met de vakmensen van Garden Royaal.

Garden Royaal is al sinds 1994 werkzaam als Hoveniersbedrijf in Voorschoten en omstreken. In die tijd heeft hij volop ervaring opgedaan in dit vak. Tegenwoordig wordt hij bijgestaan door een vakkundig team tijdens alle mogelijke tuinklussen. Voor ieder oppervlak hebben wij de kennis in huis om aan de slag te gaan. Met oog voor stijl en detail creëren we de mooiste, groenrijke tuinen of helpen we bij de tuinaanleg van een moderne en functionele tuin. Waarvoor wilt u onze hulp inroepen?

Heeft u een hoveniersbedrijf in Voorschoten nodig voor uw tuinonderhoud?

Ook als u opziet tegen het tuinonderhoud is Garden Royaal het hoveniersbedrijf in Voorschoten en omstreken die u kunt benaderen. We onderhouden elke tuin op maat. Daarom komen we eerst langs om uw tuin te bekijken. Samen bepalen we welke werkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren. Dit kan beperkt worden tot het bijhouden van het gazon, maar ook het gehele tuinonderhoud is bij ons in goede handen. Vraag onze hulp periodiek om uw tuin in elk jaargetijde in optimale conditie te houden. Zo helpt ons hoveniersbedrijf u te laten genieten van uw tuin in Voorschoten, ongeacht de tijd van het jaar. Ook in het najaar kan de tuin een sfeervolle verrijking zijn van uw woning. En met onze professionele aanpak is uw tuin op tijd weer klaar om in het voorjaar volop te bloeien.

Heeft u last van achterstallig onderhoud?

Is er door omstandigheden sprake van achterstallig onderhoud in uw tuin? Dit kan een blok aan uw been zijn. Achterstallig onderhoud vergt veel tijd om in te halen en tot een mooi resultaat te komen. Met de professionele handen van ons hoveniersbedrijf in Voorschoten is uw tuin snel weer op orde. Besteed deze klus uit aan vakmensen die snel en professioneel werk leveren. We kunnen voor u snoeiwerkzaamheden uitvoeren, onkruid verwijderen en uw tuin ontdoen van groene aanslag. Na onze onderhoudswerkzaamheden toont uw tuin weer als nieuw en is als een onbeschreven blad. De ideale situatie om te beginnen met de tuinaanleg van een nieuwe tuin, of om de vorige tuin weer te doen opfrissen.

Garden Royaal is het hoveniersbedrijf in Voorschoten die u hierbij van dienst is. Informeer snel naar de mogelijkheden voor uw tuin. U kunt ons bellen en emailen voor een afspraak. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden