Grasmaaiservice Leidschendam

Grasmaaiservice Leidschendam

Heeft u geen tijd of simpelweg geen zin om zo vaak uw gras te maaien als eigenlijk zou moeten? Maak dan gebruik van onze grasmaaiservice in Leidschendam. Of het nu gaat om uw tuin, een perceel dat u verhuurt of een ander stuk grond dat u beheert of in eigendom heeft: wanneer er gras regelmatig, netjes en professioneel gemaaid moet worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer dit het gras van een kantoorpand of andere instantie betreft. Garden Royaal verleent grasmaaiservice in Leidschendam en omgeving tegen zeer scherpe prijzen.

Grasmaaiservice in Leidschendam hoe en wanneer u het wilt

De een wil zijn of haar gras vaker laten maaien dan de ander. Hoe vaak er idealiter gemaaid moet worden, hangt ook af van het veld en het soort gras. Feit is: u bepaalt bij onze grasmaaiservice in Leidschendam wat wij maaien, hoe wij dit doen en hoe vaak wij dit doen. Uiteraard zullen wij u altijd van deskundig advies voorzien, maar wij zijn flexibel. Heeft u bijvoorbeeld in de winter minder behoefte aan onze maaiservice? Dan komen wij in het voorjaar weer terug.

Onze grasmaaiservice in Leidschendam wordt op uw behoeften afgestemd. Heeft u speciale verzoeken, bijvoorbeeld voor een mooi patroon in uw gras, of gedeeltes met verschillende lengtes: wat u ook wilt, wij kunnen het verzorgen. Onze ervaren vaklieden beschikken over alle benodigde kennis en werken met professionele materialen.

Ook voor breder onderhoud aan uw gazon of tuin

Naast onze grasmaaiservice in Leidschendam, kunt u ook een beroep op ons doen voor breder onderhoud aan uw gazon of tuin. Om uw gazon in optima forma te houden, kan het bijvoorbeeld nuttig zijn om niet alleen te laten maaien, maar ook te bemesten of onkruid te laten verwijderen. Deze werkzaamheden voeren wij met plezier voor u uit.

Wij zijn een allround tuinspecialist en kunnen u niet alleen helpen met onderhoud in alle vormen, maar ook met ontwerp, aanleg en advies.

Bel of mail ons voor een kennismaking

Wilt u gebruikmaken van onze grasmaaiservice in Leidschendam en heeft u wellicht ook nog interesse in onze overige diensten? Bel of mail ons voor een kennismaking. Wij komen graag bij u langs om uw gazon en tuin te bekijken en een scherp voorstel op maat voor u te maken.

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden