Bomen snoeien Voorburg

tuin-project

Bomen snoeien Voorburg

Wanneer u hiervoor de ruimte hebt, is het een prachtig gezicht om bomen in uw tuin te hebben staan. Bomen zorgen voor een natuurlijke uitstraling, beschutting, sfeer en natuurlijk gezonde lucht. Echter: de meeste bomen hebben wel onderhoud nodig. Voor uzelf is dit vaak lastig te doen. Vanwege de grootte en hoogte van de bomen, maar ook omdat u waarschijnlijk niet beschikt over de juiste gereedschappen hiervoor. Moet u bomen snoeien in Voorburg, in uw tuin of bedrijfstuin, schakel dan Garden Royaal in. Wij hebben maar een missie: zorgen voor een zo mooi mogelijke tuin. Dit doen wij met advies, ontwerp en aanleg, maar ook met onderhoud.

Laat ons uw bomen snoeien in Voorburg

Of u nu een of enkele bomen hebt staan, of een tuin vol bomen van verschillende soorten: wij kunnen al uw bomen snoeien in Voorburg. Garden Royaal is van alle markten thuis. Of u uw tuin nu door ons of door een ander bedrijf hebt laten aanleggen, wij helpen u graag met het onderhoud hiervan. Al jarenlang worden wij veel gevraagd voor het snoeien van bomen in Voorburg en de wijde omgeving.

Hoe vaak u uw bomen moet snoeien, hangt helemaal af van het soort boom. Wij kunnen u hieromtrent van advies voorzien. Mensen denken namelijk wel eens dat bomen snoeien een puur esthetische aangelegenheid is. Het is voor de gezondheid van de boom echter vaak van belang dat deze met enige regelmaat gesnoeid wordt. Schakelt u ons in voor bomen snoeien in Voorburg, dan weet u zeker dat u het hele jaar door kunt genieten van zo mooi en gezond mogelijke bomen.

U kunt bij ons terecht voor eenmalig snoeien en onderhoud

U kunt ons inschakelen om eenmalig uw bomen te snoeien, maar wij kunnen ook uw vaste partner worden voor het snoeien van bomen in Voorburg. Wij kunnen vaste intervallen afspreken, zodat u zeker weet dat er altijd tijdig naar uw bomen wordt omgekeken. U heeft zelf nergens omkijken naar; wij ontzorgen u volledig.

Vraag ons om een offerte voor het snoeien van uw bomen

Wij kunnen bomen snoeien in Voorburg en omgeving tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan, laat ons weten om wat voor bomen en hoeveel bomen het gaat en wat eventueel de gewenste onderhoudsfrequentie is. Wij zullen snel zorgen voor een aantrekkelijk en vrijblijvend voorstel.

Neem ook een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden