Aanleg tuin Wassenaar

Aanleg tuin Wassenaar

Aan wie gunt u de aanleg van uw tuin in Wassenaar? Een nieuwe tuin aanleggen, is een behoorlijk groot moment. U zoekt een specialist die precies kan ontwerpen en aanleggen waar u naar op zoek bent. U investeert in uw tuin omdat u hier nog vele jaren van wilt genieten. Een goede hovenier zorgt voor een tuin die elke dag weer een glimlach op uw gezicht tovert. U zult hier met veel plezier naar kijken en natuurlijk met plezier in uw tuin verblijven. Schakel Garden Royaal in: wij realiseren uw droomtuin.

Aan de aanleg van uw tuin in Wassenaar gaat natuurlijk eerst een gedegen ontwerp vooraf. Wij horen graag uw wensen en gebruiken deze om voor u de tuin te tekenen waar u al lange tijd van droomt. Zo krijgt u direct te zien hoe uw tuin gaat ogen. Op basis van het ontwerp kunt u uiteraard nog aanpassingen laten maken, totdat u 100% tevreden bent. Dan gaan wij over tot de aanleg.

Waarom Garden Royaal voor de aanleg van uw tuin in Wassenaar?

Er zijn veel hoveniers die graag voor u aan de slag gaan. Waarom zou u dan Garden Royaal kiezen voor de aanleg van uw tuin in Wassenaar? Stel ons gerust uw vragen: wij leren u graag kennen en leggen u met plezier uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van luxe tuinen. Daarbij gaan wij net even een stap verder. Dat merkt u niet alleen in onze kwaliteit, maar ook in onze service. Wij werken met een betrokken, eigen team van specialisten. Wij willen u op alle vlakken het beste bieden, ook op het gebied van service en communicatie.

Maatwerk vormt bij ons de standaard. Uw tuin komt tot stand aan de hand van uw wensen en eisen. Daarbij denken wij graag met u mee. Wij kunnen u inspireren met eerder door ons ontworpen en aangelegde tuinen en vertalen wat u belangrijk vindt door in een prachtig ontwerp. Bijna niets is daarbij onmogelijk. U kunt bij ons ook terecht voor zaken als een luxe patio, buitenverblijf, zwembad of vijver.

Neem ook een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Op basis van uw wensen kunnen wij u vertellen wat mogelijk is en wat de kosten hiervan bedragen.

tuin-project

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden