Aanleg tuin Voorschoten

Tuinaanleg in Voorschoten

De aanleg van uw tuin in Voorschoten wilt u natuurlijk laten verzorgen door een echte specialist. Kiezen voor de juiste partij is belangrijk om ervoor te zorgen dat al uw wensen en eisen goed worden verwerkt. Van een prachtige nieuwe tuin zult u – wanneer u kiest voor de juiste partij – vele jaren genieten, of u er nu naar kijkt of heerlijk in zit.

De aanleg van uw tuin in Voorschoten begint vanzelfsprekend met een goed ontwerp. Garden Royaal zorgt voor een prachtig ontwerp waarin al uw wensen en eisen worden verwerkt. Zo ziet u direct hoe uw droomtuin eruit gaat komen te zien. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp, dan gaan wij over tot de aanleg.

Waarom Garden Royaal voor de aanleg van uw tuin in Voorschoten?

Wanneer u zoekt naar een specialist voor de aanleg van uw tuin in Voorschoten, heeft u een zeer ruime keuze. Dat is mooi, maar kan kiezen juist ook moeilijker maken. Want wie moet u kiezen? Wij leggen u graag uit waarom Garden Royaal de aangewezen partij is voor de aanleg van uw nieuwe tuin in Voorschoten.

Veel hoveniers zijn allround. Wij zijn dit absoluut wanneer het gaat om onze vaardigheden, maar hebben ons wel gespecialiseerd in een bepaald gedeelte van de markt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in luxe tuinen. Dit betekent dat wij verder kunnen gaan waar de meeste hoveniers stoppen. Maatwerk vormt bij ons de standaard. Zo kunnen wij u van dienst zijn met het ontwerpen en realiseren van veel extra’s, zoals luxe patio’s en buitenverblijven, vijvers en zwembaden.

Om u de best mogelijke service te kunnen verlenen, werken wij bewust met een klein, eigen team van specialisten. Zo bieden wij u maximale kwaliteit, optimale service, een fijne samenwerking met een vast aanspreekpunt en voeren wij bovendien alle werkzaamheden in eigen beheer uit.

Neem ook een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Op basis van uw wensen kunnen wij u vertellen wat mogelijk is en wat de kosten hiervan bedragen.

tuin-project

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden