Aanleg tuin Den Haag

Garden Royaal helpt u graag met de aanleg van uw tuin in Den Haag

Voor de aanleg van uw tuin in Den Haag zoekt u natuurlijk een specialist. Het kiezen van de juiste partij die zorgt voor een optimale aanleg, is van groot belang. Wanneer u een nieuwe tuin aan laat leggen, doet u dit natuurlijk met het oog op de lange termijn. Een goed aangelegde tuin zorgt elke dag weer voor een glimlach op uw gezicht en zorgt er bovendien voor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin wanneer het weer dit toelaat.

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier voor de aanleg van uw tuin in Den Haag bevindt u zich in een luxe positie. Er is ontzettend veel aanbod. Tegelijkertijd kan dit zorgen voor keuzestress. Wie moet u nu kiezen? Wij vertellen u graag waarom wij uw specialist zijn voor de aanleg van uw tuin in Den Haag.

Garden Royaal heeft een specialisatie in het ontwerpen en aanleggen van prachtige tuinen. Wij hechten niet alleen zeer veel waarde aan het eindresultaat, maar ook aan de weg daar naartoe. Wij zijn een klein bedrijf. Hier kiezen wij bewust voor. Wij werken met een klein, hecht team aan ervaren specialisten en werken intensief met u samen.

Natuurlijk ontzorgen wij u volledig bij het aanleggen van uw tuin. Wij zijn echter geen hoveniersbedrijf waarbij u een nummer bent. Elke tuin die wij ontwerpen en aanleggen komt helemaal tot stand aan de hand van de wensen en eisen van onze klanten. Wij nemen daarom ook graag de tijd om te zorgen voor een uniek ontwerp waarin al uw wensen en eisen in verwerkt zijn. Van groen tot terras tot luxe extra’s als een buitenverblijf of zwembad.

tuin-project

Waarom ons kiezen voor de aanleg van uw tuin in Den Haag?

Garden Royaal is een klein bedrijf met grote expertise. Met ons eigen team bieden wij u maximale service en persoonlijke aandacht. Wij vinden het fijn om intensief met u samen te werken en zijn echt betrokken. Alle werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit: van het ontwerp tot het verzorgen van de benodigde materialen en de aanleg. Daarbij profiteert u niet alleen van kennis en kunde, maar ook van een vast aanspreekpunt.

Wij willen meer zijn dan “slechts” een hovenier; wij zien onszelf als partner voor uw droomtuin. Samen zorgen wij ervoor dat er een tuin komt die tot in de kleinste details aan uw wensen voldoet. Dit betekent dat wij niet alleen luisteren naar wat u wilt, maar ook op basis van onze eigen kennis en ervaring zorgen voor waardevolle input.

Neem ook een kijkje in ons fotoalbum en onze blogs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Op basis van uw wensen kunnen wij u vertellen wat mogelijk is en wat de kosten hiervan bedragen.

Wat kan Garden Royaal u bieden?

Wij bieden een groot pakket aan diensten aan. Daarnaast heeft Garden Royaal een scala van vakmensen op allerlei vakgebieden in haar netwerk. 

Veelgestelde vragen

Na uw aanvraag via het contactformulier neemt Sebastiaan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen uw wensen en eisen ten aanzien van het tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zorgvuldig worden doorgesproken. Op basis van uw wensen zal een advies worden opgesteld.
Een tuinontwerp in 2D voor een tuin van 0-100 m² kost €450. Voor tuinen groter dan 100 m² geldt een prijs op aanvraag.
Een nieuwe tuin is een investering waar u jaren langplezier van zult hebben. Een goed en doordacht plan voor uw tuin heeft daarom even de tijd nodig, maar wij streven er naar om uw tuinontwerp binnen 2-3 weken aan u toe te sturen. Bij eventuele wijzigingen kan het eenmalig worden aangepast en zullen we overgaan tot het maken van de offerte.
Voor de tuinaanleg van uw tuin kunt u de offerte verwachten binnen 2 tot 3 weken, afhankelijk van de grootte van de tuin.
Een tuin aanleggen is een investering voor de toekomst en is puur afhankelijk van de wensen, eisen en materiaalkeuze. Een gemiddelde tuin begint vanaf €175,- per m² inclusief materialen en arbeidsloon.
Als u tuinonderhoud door Garden Royaal wil laten uitvoeren komt Sebastiaan naar uw tuin kijken en wordt er besproken hoe vaak u het tuinonderhoud wilt laten uitvoeren. Maandelijks onderhoud, eens per kwartaal of 2 keer per jaar behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op basis van de onderhoud frequentie kunt u kiezen voor een totaalprijs of een prijsindicatie per gewerkt uur.

Neem contact met ons op

Neem contact op en wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden