Groene aanslag verwijderen

Heeft u last van Groene aanslag in de tuin? Lees dan verder en uw groene aanslag is verleden tijd. Groene aanslag is een veelvoorkomend probleem op bestratingen en zeker op betontegels, muren en vlonders. Groene aanslag levert gevaarlijke situaties op omdat het glad is waar u over zou kunnen uitglijden. Zorg ervoor dat u op tijd uw groene aanslag bestrijdt voordat het tuin seizoen begint zodat u zonder problemen over uw bestratingen of vlonders kan lopen.

Waar komt Groene aanslag veel voor?

  • Groene aanslag tegels: Groene aanslag tegels verwijderen kan gemakkelijk met biomos tegen groene aanslag.
  • Groene aanslag hout: Groene aanslag hou zoals schuttingen en vlonders kan gemakkelijke verwijderd worden met biomos.
  • Groene aanslag daken: Heeft u groene aanslag op uw rietdaken kunt u dat ook schoon maken met biomos.
  • Groene aanslag muren: Groene muren kunt u schoon maken met o.a biomos.

Waarom heb ik last van groene aanslag?

Groene aanslag ontstaat door schaduw en gebrek aan zonlicht. Waar veel zon is zal minder groen aanslag te zien zijn omdat de UV straling van de zon groene aanslag tegen gaat. Groene aanslag en mossen winnen terrein in de donkere dagen doordat er weinig zonlicht aanwezig is en hierdoor groene aanslag/algen en mossen kans krijgen om zich te ontwikkelen op uw bestratingen of elders in de tuin.

Hoe voorkom ik groene aanslag op mijn terrassen?

Impregneer perfect: Met impregneer perfect brengt u een bescherm laag over de bestrating, muur of vlonders aan. Het impregneer middel zorgt ervoor dat de groene aanslag en mossen niet kunnen hechten aan de bestrating.

Wanneer kan ik groene aanslag verwijderen?

Groene aanslag kunt u het hele jaar bestrijden wanneer nodig is met vele producten tegen groene aanslag. Om gemakkelijk groene aanslag te verwijderen kunt u gebruik maken van een pompspuit waar u het middel zoals biomos in kunt doen en dan over uw bestrating kunt spuiten.

Waarmee kan ik groene aanslag verwijderen?

Hogedrukreiniger: Alleen het nadeel is dat u de voegen en naden tussen de bestratingen eruit spuit, waardoor u deze later weer moet vullen met brekerszand. Daarnaast heeft het als nadeel dat de tegels sneller verzakken.

Biomos: Dit bestrijdingsmiddel is speciaal om groene aanslag te verwijderen op een snelle en effectieve en doeltreffende manier, zonder dat u de tegels beschadigd. Terrasreiniger: Uw terras schoon maken van groene aanslag en algen op een milieuvriendelijke manier dan is Ecostyle Terrasreiniger het product voor u. Terrasreiniger is 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Terrasreiniger reinigt op een snelle manier groene aanslag op uw bestratingen en houtwerk. De organische vetzuren in Terrasreiniger laten de storende en gladde aanslag verdwijnen.

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB