Marja Feddes

Sinds een jaar of vijf komt Sebastiaan en medewerkers enkele keren per jaar onze tuin in de Vogelwijk onderhouden. Dat wordt door ons altijd zeer gewaardeerd, het is iedere keer weer een transformatie. Er wordt goed gesnoeid, onkruid verwijderd (ook tussen de stenen), zaken verplant en het afval wordt keurig opgeruimd. Het is ook heel prettig dat het stoepje voor het huis meegenomen wordt zodat ook dat er weer netjes uit ziet.

Enkele jaren geleden is bij ons ook een nieuwe sproei-installatie aangelegd die prima werkt. De zaken die aangeplant zijn in onze tuin, zoals enkele heesters, gras en bollen zijn van goede kwaliteit. De bollen waren werkelijk uitstekend afgelopen jaar, dit jaar hopelijk weer. Verder zijn het prettige mensen, wordt er hard gewerkt, zijn de tarieven redelijk en worden afspraken goed nakomen. En mocht er een keer een probleempje zijn dan wordt dat goed opgelost. Ik kan hen dan ook zeker aanbevelen

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB