Hoe denken de klanten over Garden Royaal

Onze tevreden klanten zorgen vaak zelf voor goede mond-tot-mondreclame! Een beter bewijs is ondenkbaar.

Onderstaande recenties vormen slechts een greep uit ons referentiebestand. Wenst u graag een compleet overzicht van onze referenties? Vertel het ons, dan sturen we u deze graag toe.

Bekijk ook onze referenties op klantenvertellen.nl

Familie Mierop

Uitermate tevreden met Garden Royaal! Oprechte vakman, goede prijs / kwaliteit verhouding en eerlijk. Al met al een prettige samenwerking, zeker voor herhaling vatbaar en aanbevelingswaardig. Echter, hopen wij de komende 10 jaar wel even klaar te zijn met een grote tuin transformatie!

Familie Voorhoeve

Aanbevelenswaardig! Een goed samenwerkend team is tot een heel mooi kwalitatief resultaat gekomen, we zijn superblij dat we met Garden Royaal in zee zijn gegaan! Top.

Michiel en Elly van der Valk

Waarom Sebastiaan de Lange van Garden Royaal als tuinman? Omdat: Sebastiaan een echte vakman is, Sebastiaan hard en met plezier werkt, Sebastiaan een vriendelijke man is, die ons ook graag adviseert, Sebastiaan onze tuin perfect opgeruimd achterlaat. Daarom wil je alleen Sebastiaan de lange van Garden Royaal als tuinman!

Marja Feddes

Sinds een jaar of vijf komt Sebastiaan en medewerkers enkele keren per jaar onze tuin in de Vogelwijk onderhouden. Dat wordt door ons altijd zeer gewaardeerd, het is iedere keer weer een transformatie. Er wordt goed gesnoeid, onkruid verwijderd (ook tussen de stenen), zaken verplant en het afval wordt keurig opgeruimd. Het is ook heel prettig dat het stoepje voor het huis meegenomen wordt zodat ook dat er weer netjes uit ziet.

Enkele jaren geleden is bij ons ook een nieuwe sproei-installatie aangelegd die prima werkt. De zaken die aangeplant zijn in onze tuin, zoals enkele heesters, gras en bollen zijn van goede kwaliteit. De bollen waren werkelijk uitstekend afgelopen jaar, dit jaar hopelijk weer. Verder zijn het prettige mensen, wordt er hard gewerkt, zijn de tarieven redelijk en worden afspraken goed nakomen. En mocht er een keer een probleempje zijn dan wordt dat goed opgelost. Ik kan hen dan ook zeker aanbevelen

Saskia Nihom-Nijstad

De firma werkt al gedurende vele jaren aan en in onze tuin in Amsterdam. Met veel liefde en vakmanschap zijn in de loop der jaren allerlei werkzaamheden naar grote tevredenheid verricht. Van ontwerp tot aanplant, van onderhoud tot terras- en tegelwerk.

Maar ja, dat zou waarschijnlijk elke goed opgeleide tuinman ook kunnen doen. Wat maakt hen dan zo bijzonder? Garden Royaal zijn betrouwbare, goudeerlijke mensen met het hart op de goede plaats en nooit te beroerd om welk extra klusje dan ook uit te voeren. Daarnaast staat er nooit een uurtje teveel of een onduidelijke post op de rekening. Geef ze een verse pot koffie met wat lekkers erbij en uw tuin, maar ook uzelf, heeft vrienden voor het leven!

Philippe Heldens

De mensen van Garden Royaal leveren professioneel werk voor een zeer aanvaardbare prijs vergeleken met de concurrentie. Het gevraagde werk wordt tijdig uitgevoerd, de kwaliteit is uitstekend en de resultaten mogen er zijn. Conclusie: een absolute aanrader

Hans Koning

Toen wij onze tuin wilden renoveren kwamen wij in contact met Garden Royaal, het bedrijf van Sebastiaan de Lange. Op zijn advies werd tuinarchitect Sjoerd van den Berg ingeschakeld die na een inspraakronde met een inspirerend tuinontwerp kwam.

Wij hadden een budget in onze gedachten en Sebastiaan kwam met een passend voorstel waarbij wij goede prijsafspraken konden maken. En toen werd er heel hard gewerkt door Sebastiaan en zijn medewerkers.

Het resultaat mag er zijn! Wij zijn er heel blij mee.

Wij vinden Garden Royaal een prima bedrijf waarmee je goede afspraken kunt maken voor een prachtige tuin. Iets extra doen is geen enkel probleem. En bij ons is alles netjes binnen budget gerealiseerd

Rob Steenbrink

Sebastiaan heeft met zijn team binnen 2 dagen een kunstgras golfgreen aangelegd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Daarnaast is Sebastiaan erg service gericht en heeft hij ons geholpen met de keuze van o.a. tuinverlichting

Nanny de Haan

Sebastiaan de Lange heeft op professionele wijze onze bomen gesnoeid en een grote zieke boom omgehakt zonder enige schade te veroorzaken aan de tuinen en bebouwing er omheen.

Emile en Sonja

Garden Royaal heeft onze tuin omgetoverd tot een prachtig paradijs. Toen we ons huis aankochten was de tuin een grote wirwar van wildgroei met lelijke bestrating. Sebastiaan heeft voor ons een mooi ontwerp gemaakt wat helemaal aansloot op onze wensen.

De mannen hebben keihard gewerkt en zelfs met heftige regen waren ze niet te stoppen. Het was een enorme klus met grote oppervlakten aan loodzware bestrating en kunstgras.

Tot het laatste moment bleef men oog voor detail houden. Na afloop werd alles keurig schoon gemaakt en overtollig materiaal afgevoerd.

Wij zijn zeer tevreden en bevelen Garden Royaal van harte aan! Het zijn niet alleen harde werkers, maar ook nog eens superaardige en eerlijke mensen. We zullen de gezelligheid missen nu ze bij ons klaar zijn. Voor het onderhoud komen we zeker weer terug bij Garden Royaal!

Sandra Verkerk

Sebastiaan en zijn team hebben voor ons zomerhuisje in Noordwijk de tuin weer op orde gebracht. De tuin lag compleet overhoop doordat er een nieuw huisje gebouwd is. Hij heeft een terras aangelegd van composiet en een stenen pad, terras. Ook ligt er weer gras. Sebastiaan denk goed mee en als er kleine aanpassingen komen worden deze uitgevoerd. Alles ziet er geweldig uit!

Familie Rebergen

Net werk afgeleverd, prettig in overleg bij onverwachte situaties die werden aangetroffen, afspraken nagekomen en meegedacht bij invulling van details. Harde werkers. Beleefd. Laten iedere dag werkterrein netjes achter

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB