Tuinontwerp

Omdat iedereen zijn eigen specialisatie heeft werkt Garden Royaal samen met tuin- en landschapsarchitect Sjoerd van den Berg van Greenberg Designing Outdoor Spaces. Uw tuin krijgt daardoor een betere kwaliteit. Dankzij deze samenwerking kunnen Garden Royaal en Greenberg Designing Outdoor Spaces u een volledig pakket aan diensten aanbieden.

Van de eerste schetsen tot en met de oplevering van uw tuin. Gedurende dit proces bieden wij u volledige service en onderhouden wij nauw contact met u en met andere betrokken partijen. Zodoende kunnen wij ook tijdens de uitvoering nog wijzigingen doorvoeren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het eindresultaat. Het eindresultaat is dan ook altijd naar wens van onze opdrachtgevers.


Elk mens heeft zijn eigen wensen, leven en dromen

Vanuit deze gedachte ontwerpt Sjoerd tuinen die passen bij u de tuineigenaar, en uw huis. Sebastiaan en Sjoerd komen graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek over uw tuin. Tijdens dit gesprek bij u thuis wordt een inventarisatie gemaakt van de huidige situatie en bespreken wij uw wensen voor de tuin. Welke tuinstijl past bij u, modern en strak, natuurlijk, klassiek of bijvoorbeeld een romantisch.

Wilt u een tuin met een zwembad, een tuinhuisje, terrassen, bepaalde planten en bomen, kleuren, of iets anders?

Ook het gebruik van uw tuin is erg belangrijk. Is de tuin voor u een plek om gezellig te zitten, te eten, te borrelen en vrienden en familie te ontvangen of is de tuin vooral een speelparadijs voor uw kinderen? Vindt u het leuk om zelf in de tuin bezig te zijn of wilt u juist een onderhoudsarme tuin? Is uw ideale tuin een siertuin of een nutstuin? Of is uw droomtuin misschien wel een combinatie van dit alles? Wij ontwerpen de tuin die past bij u, de tuin van uw leven en dus de tuin van uw dromen.

Uw mening telt

Na het eerste gesprek maken wij een schetsontwerp wat we vervolgens met u bespreken. Aan de hand van uw opmerkingen wordt dit schetsontwerp vervolgens uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit definitieve ontwerp is pas klaar als u voor 100% tevreden bent. Nadien kunnen wij voor u een beplantingsplan opstellen en eventueel 3D-visualisaties en maattekeningen maken voor de uitvoering van de tuin.

Hoveniersbedrijf Garden Royaal

Bruijnings Ingenhoeslaan 71
2273 KK Voorburg
06 53 38 73 38
info@gardenroyaal.nl

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Lees meer op de website wat u kunt verwachten van ons.

Garden Royaal is een erkend leerbedrijf. Lees meer op de site van SBB